Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național. Cea de-a noua ediție va oferi 30 de burse, fiecare în valoare de 5000 de lei/an școlar/elev
Cine a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii de Stat din Moldova. Acesta este subiectul materialului media care urmează.
Vorbim azi despre ce universitate se află pe locul al doilea din România în cel mai recent clasament Webometrics. Ediția din ianuarie 2024 a clasamentului „Webometrics” (Ranking Web of Universities) poziționează Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC).
Muzeul de Istorie Naturală al UAIC a fost inaugurat. Despre aceasta, în materialul ce urmează.
Titlul de Doctor Honoris Causa pentru ... Mai multe amănunte în cele ce urmează. Prof. univ. dr. Tudorel TOADER, Rectorul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC), a primit miercuri, 17 ianuarie 2024, titlul de Doctor Honoris Causa al Academiei de Studii Economice din București (ASE), în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Aula Magna, începând cu ora...
Cine oferă 221 de programe de studii la admiterea 2024? Mai multe amănunte în cele ce urmează.
Nou: Staţiunea de cercetare şi practică studenţească „Vasile Băcăuanu” din Ștefănești. Despre aceasta vom relata în cele ce urmează.
Fundația Rădăcini Grup lansează a doua ediție a proiectului „Bibliotecă pentru școala mea”, o inițiativă menită să stimuleze interesul pentru lectură în școlile gimnaziale din mediul rural.
Conducerea UAIC a deschis anul universitar la Extensiunea Bălți, Republica Moldova. Marți, 3 octombrie 2023, a avut loc în Sala de festivități de la Universitatea „Alecu Russo” din Bălți ceremonia de deschidere a anului universitar 2023-2024 la Extensiunea din Bălți a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC).  Cine a participat la eveniment Conducerea Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a fost...
Marți, 3 octombrie 2023, la ora 11.30, în Aula Regina Maria a Universității de Stat din Moldova (USM) a avut loc ceremonia de deschidere a anului universitar.