Infoanunț: Medicover își consolidează serviciile medicale de urgență în toate spitalele din România

Date:

Share post:

Infoanunț: Medicover își consolidează serviciile medicale de urgență în toate spitalele din România.

Medicover, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din România, anunță consolidarea poziției de lider pe segmentul de servicii medicale de urgență prin extinderea departamentului de urgență din Spitalul Medicover Pipera.

Concret, acesta funcționează în regim permanent și oferă servicii de imagistică și linii de gardă pentru specialitățile chirurgicale – chirurgie generală, ortopedie-on call, urologie-on call și ATI.

Echipa medicală a departamentului de urgențe din Spitalul Medicover Pipera este coordonată de Dr. Nicole Thomas, cu peste 28 de ani de experiență.

Medicover oferă prin această Cameră de Gardă asistență pacienților abonați pentru urgențe medico-chirurgicale, traumatisme, afecțiuni acute, exacerbări ale bolilor cronice sau alte situații de risc. Serviciile includ evaluarea rapidă, investigații, diagnostic și inițierea tratamentului.

Medicover asigură, de asemenea, servicii de ambulanță și linii de gardă permanentă și în Spitalul Pelican Oradea, Centrul Medical Iowemed Constanța și Spitalul Medicover Cluj.

Opinii avizate

„Rămânem un partener cheie a sistemului de sănătate din România, prin investițiile alocate pentru departamentele de urgență, oferind pacienților o alternativă de tratament modernă și acces permanent la medici de top, în toate spitalele Medicover din țară.

Dorim ca în viitorul apropiat să dezvoltăm secții de urgență similare, dedicate copiilor”, a declarat dr. Florinela Cîrstina, director general Medicover România.

„Observăm în ultimii ani o nevoie acută de servicii medicale de urgență, la standarde occidentale, în special pe zona patologilor cardiace sau renale.

Dotările tehnice puse la dispoziția medicilor de Medicover permit diagnisticarea rapidă și corectă a afecțiunilor și inițierea în timp record a procedurilor necesare”, a declarat dr. Nicole Thomas, șef departament de urgență Spital Medicover Pipera.

Echipa camerei de Primiri Urgențe din Spitalul Medicover Pipera este coordonată de Dr. Nicole Thomas. Ceilalți membri ai echipei sunt: Dr. George Chiscop, Dr. Simona Chirvase, Dr. Mădălina Nemoianu, Dr. Hristijan Zikov și Dr. Vasilisa Croitoru.

Camera de urgență este dotată cu analizoare de laborator cu rezultate rapide, tip POC-Point of Care, imagistică completă (ecografie, radiologie convențională, CT, RMN) și echipamente performante pentru monitorizarea pacienților.

Despre Medicover România

Din 1995, Medicover România a devenit unul dintre cei mai importanți furnizori de pe piața serviciilor de sănătate private, cu o rețea de 41 de clinici în București și în țară, și 5 spitale generaliste în: București, Cluj-Napoca, Oradea și Craiova, 25 de cabinete on-site și peste 250 de unități medicale partenere. Spitalele Medicover corespund celor mai înalte standarde medicale și deservesc o gamă largă de specialități medicale și chirurgicale. Pentru mai multe informații, vizitați: www.medicover.ro

Medicover România face parte din Medicover, companie internațională de servicii medicale și de diagnostic, înființată în 1995. Medicover operează o rețea extinsă de clinici, spitale, facilități de îngrijire specializată și laboratoare. Piețele principale ale Medicover sunt Polonia, Germania, România și India. În 2022, Medicover a avut venituri de 1.510 milioane de euro și peste 44.000 de angajați. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.medicover.com

Text și foto: PR AXIOS

 

spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor. Care sunt acestea, în celel ce urmează.

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii. Unde? Când și despre ce este vorba mai exact, în cele ce urmează.

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO. Mai multe informații despre acest minunat eveniment expozițional, în cele ce urmează.

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa?

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa? La aceaste întrebări, răspundem în cele ce urmează.