Îngerii sunt printre noi, dar cum îi recunoaștem?

Date:

Share post:

Îngerii sunt printre noi, dar cum îi recunoaștem? Vi s-a întâmplat să întâlniți în drumul vostru un om binevoitor, care să vă întindă o mână chiar dacă nu vă cunoștea deloc?

S-a întâmplat să primiți de la un om total necunoscut un cuvânt frumos, o încurajare?

Ați avut vreo experiență care v-a demonstrat că îngerii există? Culmea este că mulți oameni care au acest rol de înger pe Pământ nici măcar nu îl conștientizează. Se trezesc în împrejurări inexplicabile pentru ei, unde să facă pace între doi oameni sau mai mulți… Și exemplele pot continua. Dar povestiți voi mai departe.

De ce vorbim acum despre îngeri? Pentru că am găsit două cărți pe care le recomandăm ca lectură: Rugăciuni către îngeri a lui Kyle Gray și Despre îngeri. Întrebări și răspunsuri al cărei autor este Ovidiu Dragoș Argeșeanu.

Și da, în aceste volume găsiți răspunsuri la toate întrebările pe care le aveți cu și despre îngeri, a cărei existență și realitate este incontestabilă.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: arhiva/Infoanunț

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.