Înțelepciune și succes: Aveți dreptul de a cunoaște succesul și pacea interioară

Date:

Share post:

Dr. Wayne W. Dyer este de părere că dreptul de a cunoaște succesul și pacea interioară este un drept pe care fiecare dintre noi l-a câștigat prin naștere. ”Aveți prin naștere dreptul de a cunoaște succesul și pacea interioară, fiind un copil al lui Dumnezeu. Sunteți îndreptățiți să aveți o viață plină de bucurie, dragoste și fericire”, subliniază conferențiarul dr. Wayne, autor a 28 de cărți, realizator de programe audio și video. Succesul înseamnă recunoașterea muncii. Iar aprecierea aduce încredere în sine și desigur, pace interioară.

Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: Pixabay

spot_img

Articole asemănătoare

Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping, cu premii zilnice la …

Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping, cu premii zilnice la ... Unde ? Pentru a afla răspunsul citim informațiile din materialul care urmează azi, la Infoanunț.

Cei mai buni dermatologi s-au adunat la … Galerie foto

Cei mai buni dermatologi s-au adunat la ... Pentru a afla unde și mai multe amănunte despre acest minunat eveniment, citim informațiile în cele ce urmează.

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Fotografii fascinante

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Muzeul Fotbalului vă invită să petreceți sărbătorile într-un mod unic.

Care sunt cele mai relevante aspecte privind starea actuală a învățământului superior românesc. Foto

Care sunt cele mai relevante aspecte privind starea actuală a învățământului superior românesc. Despre aceasta vorbim pe larg în cele ce urmează.