Înțelepciune și succes: Aveți dreptul de a cunoaște succesul și pacea interioară

Date:

Share post:

Dr. Wayne W. Dyer este de părere că dreptul de a cunoaște succesul și pacea interioară este un drept pe care fiecare dintre noi l-a câștigat prin naștere. ”Aveți prin naștere dreptul de a cunoaște succesul și pacea interioară, fiind un copil al lui Dumnezeu. Sunteți îndreptățiți să aveți o viață plină de bucurie, dragoste și fericire”, subliniază conferențiarul dr. Wayne, autor a 28 de cărți, realizator de programe audio și video. Succesul înseamnă recunoașterea muncii. Iar aprecierea aduce încredere în sine și desigur, pace interioară.

Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: Pixabay

spot_img

Articole asemănătoare

Oare ce fac românii de sărbători și în anul acesta?

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar românii și-au conturat deja planurile pentru perioada festivă ce se anunță. Potrivit celor mai recente cercetări realizate de iSense Solutions, descoperim ce tradiții mai respectă aceștia, dar și cum a afectat creșterea prețurilor bugetul alocat pentru această perioadă.

Cum va funcționa metroul cu ocazia Zilei Naționale a României

Metrorex informează că în perioada 30.11.2023 – 03.12.2023, circulația trenurilor de metrou se va desfășura conform graficelor aprobate pentru weekend și sărbători legale, la un interval de 10 minute, pe toate magistralele de metrou.

Trei echipe canine ale Poliției de Frontieră au trecut cu succes examenul de dresaj. Galerie foto

Trei echipe canine, care își exercită activitatea de serviciu la Sectoarele Poliției de Frontieră Ungheni, Tudora și Basarabeasca au trecut cu succes examenul de absolvire a cursului specializat în dresaj canin, organizat în orașul Hermanice, Republica Cehă.

Promenada Mall anunță câteva exclusivități și invită la noi experiențe de shopping

Promenada Mall București anunță extinderea mixului de chiriași prin deschiderea a șapte noi magazine, dintre care două nume în premieră în România. De asemenea, calitatea experienței clienților se va îmbunătăți și prin mărirea și modernizarea spațiilor și noi concepte, în trei magazine emblematice.