Înțelepciunea Zilei de 12 mai : Schimbați-vă așteptările!

Date:

Share post:

Schimbați-vă așteptările pe care le aveți pentru dumneavoastră: așteptați-vă la ce este mai bun, așteptați-vă să vi se schimbe norocul și chiar la un miracol!

Acesta este citatul la Înțelepciunea Zilei de 12 mai 2022 și el aparține lui dr. Wayne W. Dyer. El face referire și de acestă dată la gânduri, pentru că așteptările vin de undeva din interiorul nostru ascuns. Nimeni nu este responsabil pentru așteptările noastre. Iluzia, imaginația bogată, închipuirile, ei sunt inamicii ascunși.

Și ceva în plus – nimeni nu este dator la nimeni cu nimic…avem o singură datorie în acestă viață și anume aceea de a ne face sufletul fericit al nostru și al celor din jur, cât putem, cum putem, dacă putem. Iar dacă nu reușim, măcar știm că am încercat.

Iar dacă ai început ziua cu stângul, de dimineață te-ai tot împiedicat pe loc drept, ai continuat așa până la jumătatea zilei. Ce să faci pentru a nu avea momente imprevizibile, nedorite, întrega zi? Oprește-te preț de o clipă, închide ochii, insoiră, expiră și spune așa: ”din acest moment, totul se schimbă și voi avea numai bucurii și realizări întreaga zi!

Este o afirmație care asigură reușita. Încercați, nu aveți nimic de pierdut, dar veți avea numai bucurii și împliniri ca rezultat.

Text: Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: Arhiva Info Anunț

spot_img

Articole asemănătoare

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.

Cine se extinde în Spania, unde lansează al patrulea activ imobiliar, în valoare de 3,5 mil. dolari. Foto

MetaWealth, cea mai importantă platformă de investiții imobiliare fracționate, se extinde în Spania și lansează al patrulea asset din portofoliu.

Surprizele minunate de la Festivalul SFR

Vorbim în cele ce urmează despre minunatele surprize ale Festivalului SFR. Organizatorii festivalului Serile Filmului Românesc anunță lansarea celui de-al treilea număr al ziarului CineGazeta SFR.