Invitație. Expoziția: „Copilăria părinților noștri”. FOTO

Date:

Share post:

Pentru cine nu știe sau vrea să își aducă aminte, neapărat, trebuie să vadă această fascinantă expoziție: „Copilăria părinților noștri”. Unii dintre noi au crescut cu ”Veronica”, ”Gopo” și ”Pistruiatu”. Și exemplele pot continua…

Muzeul Județean Teleorman, instituție de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, organizează în perioada 12 mai – 12 iulie 2023 expoziția temporară „Copilăria părinților noștri”.

Deschiderea expoziției are loc vineri, 12 mai 2023, ora 11.00, în Sala Auditorium a muzeului.

Expoziția își propune o incursiune în universul copilăriei anilor ’60 -’80 ai secolului XX prin intermediul jucăriilor, fotografiilor și publicațiilor specifice acelei perioade.

Obiectele și materialele foto-documentare expuse provin din arhiva și patrimoniului Muzeului Județean Teleorman  și de la colaboratori fideli (copii și adulți) ai instituției menționate.

Expoziția „Copilăria părinților noștri” reprezintă materializarea a două proiecte – „Copilăria părinților noștri” și „Crăciunul părinților noștri” – derulate în mediul virtual de Muzeul Județean Teleorman în perioada pandemiei.

Informațiile ne-au fost oferite de MUZEUL JUDETEAN TELEORMAN.

 

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.