Kaufland pregătește investiții de 300 milioane euro în Republica Moldova

Date:

Share post:

Kaufland, unul dintre cele mai active lanțuri comerciale din România, a trecut Prutul, pregătind investiții de peste peste 300 milioane euro în Republica Moldova.

Anul acesta, Kaufland a demarat construcția primelor trei magazine la Chișinău, iar ulterior rețeaua va fi extinsă până la 20 de magazine în toată țara și un centru logistic propriu. Astfel, urmează să fie create peste 2.000 de locuri de muncă.

Compania germană a promis că angajații magazinelor vor avea un salariu minim de 7.500 de lei. În plus, lanțul comercial se va baza foarte mult pe marfă de producție internă.

Autor: Sofia Filip
Foto: Kaufland
spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.