Kaufland rămâne angajator de top și în 2018

Date:

Share post:

Kaufland România, lider pe piața de retail, se mândrește și anul acesta cu titlul de Angajator de Top, certificare acordată de organizația independentă Top Employers Institute din Olanda, se arată într-un comunicat de presă transmis spre difuzare redacției noastre. În contextul schimbărilor fiscale din România, intrate în vigoare la începutul acestui an, schimbări care au afectat îndeaproape salariații și care au pus în dificultate piața muncii din România în general, Kaufland a acceptat să împărtășească secretul reușitei sale:

“La nivel de companie, Kaufland a realizat importanța luării unor decizii favorabile angajaților atunci când apar astfel de fluctuații care îi afectează în mod direct. Preluarea contribuțiilor sociale și creșterea salariului minim brut în companie sunt două exemple de acțiuni menite să le ofere angajaților stabilitatea de care au nevoie”, declară Estera Anghelescu, Recruiting & Employer Branding Director.

Astfel, la finele anului 2017, Kaufland România a anunțat că va mări salariul minim brut pentru a acoperi contribuțiile sociale transferate de către guvern de la angajator în sarcina angajaților, fără ca această mărire să afecteze în vreun fel grila de bonusare și sporurile deja existente.

Mai mult, compania Kaufland este cunoscută pentru procesul transparent de promovare la toate nivelurile organizației și demonstrează în continuare că apreciază angajații loiali prin practicile sale de lucru. Conform majorării salariilor brute, un lucrător comercial la început de drum în companie va primi 2800 lei brut pe lună, iar suma poate crește în funcție de nivelul de experiență. Toți angajații beneficiază de tichete de masă și beneficii diverse, în funcție de nevoile acestora, cărora li se adaugă o schemă de salarizare transparentă.

“Ține și de cifre, desigur, dar ecuația de succes a companiei ca Angajator de Top ține predominant de modul în care ne raportăm la angajații noștri. Corectitudinea este una dintre cele mai importante valori ale companiei noastre. Avem strategii pe termen lung, dar nu ne este teamă să experimentăm și să ieșim din tipare; să introducem beneficii personalizate și metode alternative de lucru precum programul flexibil, cursuri de nutriție sau zile libere pentru acțiuni de voluntariat. Asta înseamnă să fii un Angajator de Top în zilele noastre, să înțelegi că cei din echipă sunt mai mult decât angajați”, declară Estera Anghelescu.

De la echipamentul din bumbac organic și proiectele de responsabilitate socială, până la programele pentru tineri, Kaufland România încearcă să creeze un mediu de lucru plăcut  pentru echipa sa, contribuind totodată la asigurarea unui viitor sustenabil. Angajații Kaufland formează pentru companie o familie extinsă și conectată atât fizic, cât și digital, și, nu în ultimul rând, conectată valoric. Astfel, prin fiecare legătură corectă pe care o stabilește cu angajații săi, compania Kaufland continuă să își consolideze poziția de Angajator de Top.                                (Ligia Beatrice Vasilescu)

 

spot_img

Articole asemănătoare

Weekend dedicat întregii familii, la Palas: Pet Event revine cu o nouă ediție

Weekend dedicat întregii familii, la Palas: Pet Event revine cu o nouă ediție, iar Auto Deals aduce oferte și reduceri la cele mai noi modele de maşini, motociclete şi scutere.

Eveniment: Zilele Europene ale Arheologiei (ZEA). Când și unde?

Eveniment: Zilele Europene ale Arheologiei (ZEA). Când și unde? La aceste întrebări răspundem în cele ce urmează.

Azi s-a dat startul: Concursul Național de Ecologie, Ecoturism și Protecția Mediului ,,Floare de Lotus”

Azi începe Concursul Național de Ecologie, Ecoturism și Protecția Mediului ,,Floare de Lotus”. Mai multe amănunte în acest sens, la Infoanunț.

Invitație! Trăiește emoția competiției și vino pentru a susține naționala României la Euro 2024. Unde?

Invitație! Trăiește emoția competiției și vino pentru a susține naționala României la Euro 2024. Unde? Răspunsul îl veți...