La Expo Beauty 2019, branduri de renume au prezentat produse noi

Date:

Share post:

Compania Tehelan participă, de mai mulți ani, la cea mai mare expoziție din R. Moldova despre frumusețe «Beauty Exhibition 2019», această expoziție fiind dedicată femeilor de toate vârstele. Firma are în portofoliu de la cosmetică și creme naturale până la cele mai revoluționare metode de îngrijire a pielii și corpului.

Ca și în ceilalți ani, expoziția a durat patru zile (28 februarie – 3 martie 2019), firmele au expus în trei pavilioane. Aici s-au aflat mai mult de 150 de participanți din 6 țări, care au reprezentat 1000 de mărci comerciale din întreaga lume.

Au fost prezentate produse cosmetice de cea mai înaltă calitate, parfumerie exclusivă, cele mai inovatoare aparate pentru saloanele de frumusețe, cele mai bune master-class-uri, prezentări profesionale, și desigur, multe flori și emoții pozitive, după cum au povestit participanții.

Ca și în anii trecuți, au fost prezentate câteva produse noi pe piața din Republica Moldova, respectiv produsele  de la binecunoscutele branduri Jacklon, Biotaniqe, Freshmaker.

Marca comercială Jacklon – producător Italian, istoria căruia începe în anul 1930, produce gel de duș, șampon, balsam, mască pentru păr, cremă pentru corp cu arome moderne și formule gingașe. Avantajul produselor Jacklon constă în evidențierea unor ambalaje mari economice, calitate după standarde europene și desigur, preț avantajos. Toate produsele sunt testate dermatologic și microbiologic, sortimentul variat oferind posibilitatea de a alege cel mai potrivit produs.

Marca comercială Biotaniqe – producător polonez, cu produse calitative fabricate după standarde europene, a prezentat noile creme pe bază de secreție de melc, care netezesc intens, întăresc și tonifică pielea. Măștile pe baza secreției  de melc reprezintă o linie inovatoare destinată regenerării pielii. Cremele nutritive asigură hidratarea pielii și modificări vizibile din primele  utilizări. Conțin până la 10 %  din filtrarea secreției de melc de la 2 specii: Helix Aspersa Müller și Helix Pomatia, acestea reprezentând o sursă bogată de substanțe active ușor absorbabile, care întăresc, regenerează și hrănesc profund pielea.

Marca comercială Freshmaker –  renumit producător care are grijă de curățenia mâinilor noastre, motiv pentru care a creat în acest an o nouă linie de șervețele umede antibacteriale. Substanța activă care stă la baza compoziției este clorhexidina, un agent bactericid universal cu spectru larg, care ucide până la 99,9 %  de bacterii. Un antiseptic ideal, într-o cutie mare și comodă, cu preț avantajos, este exact ceea de ce aveți nevoie la o plimbare în aer liber, un picnic sau o călătorie.

Pe lângă aceste mărci comerciale la expoziție, societatea Tehelan a prezentat și următoarele mărci comerciale:

  • МС Marion
  • МС Hobby
  • МС Cotton Soft
  • МС НМЖК
  • МС Tento
  • МС Снежная Панда

Compania Tehelan, prin intermediul acestui anunț informativ, mulțumește tuturor vizitatorilor stand-ului propriu și transmite că vă așteaptă exact peste un an la cel mai frumos eveniment al primăverii Beauty Exhibition 2020!

Ion Panfil

Foto: Moldexpo

spot_img

Articole asemănătoare

Cum arată portretul lui Horea, expus în premieră la Muzeul Național Brukenthal

Portretul lui Horea realizat de artistul Ioan Constande expus în premieră la Muzeul Național Brukenthal. Mai multe amănunte în cele ce urmează.

1 Decembrie – Ce îți doresc eu ție, dulce Românie? Concurs național de eseuri istorice

Muzeul Țării Crișurilor Oradea, Complex Muzeal,  organizează, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Universitatea din Oradea și Inspectoratul Școlar Județean Bihor, un nou concurs online de eseuri istorice, având ca temă: 1 Decembrie - Ce îți doresc eu ție, dulce Românie?  care este destinat tinerilor din gimnaziu și liceu.

Iată care sunt tendințele de călătorie înregistrate la Târgul Online de Turism, inclusiv ofertele Black Friday

În cadrul Târgului Online de Turism din luna noiembrie, IRI Travel, unul dintre cei mai cunoscuți touroperatori din România, a analizat evoluția vânzărilor pentru destinațiile sale principale.

Despre rezultatele operațiunii JAD Finestra 3, organizată la frontierele Republicii Moldova

În prima jumătate a lunii noiembrie 2023 a fost desfășurată operațiunea internațională JAD Finestra 3. În Republica Moldova operațiunea a unit în acțiuni pe linie de prevenire, detectare și combatere a diferitor ilegalități Poliția de Frontieră, Serviciul Vamal și Agenția Europeană FRONTEX.