luni, ianuarie 30, 2023
-0.6 C
București
spot_img

Larry a adus mai multe medalii și trofee acasă. Cine este și unde trăiește el

Polițistul de frontieră Iurie Chirciu împreună cu coechipierul său Larry au dus faima Republicii Moldova în Europa, la o competiție chinologică, revenind acasă cu un palmares de cupe, medalii și diplome.
În cadrul concursului, patrupedul Larry a fost înscris la categoriile de vârstă – ”Matur” și ”Veteran”, la ambele categorii a obținut cele mai frumoase rezultate.
La probele de concurs, câinii de serviciu au fost evaluați după mai multe criterii, cum ar fi: cursul general de dresaj, abilitățile de executare a comenzilor, testul de disciplină și comportament, ținuta, agilitatea, plasticitatea mișcărilor, etc.
Ca urmare a arbitrajului și punctajului acumulat, echipa canină din cadrul Direcției regionale SUD s-a poziționat pe primul loc la mai multe probe, Larry s-a învrednicit cu titlul de campion european și campion al Bulgariei cu 4 cupe, 6 medalii și 3 diplome la activ.
Competiția a fost organizată de către Uniunea Chinologică a Bulgariei, în comun cu World Chinologic Hunting  Sports  Alliance, și s-a desfășurat în perioada 1 – 11 iulie 2022, în orașul Burgas, Bulgaria. A reunit mai multe echipe canine din diferite state europene.
Cine este Larry 
Patrupedul Poliției de Frontieră care de mai bine de șase ani este în echipa noastră, fiind specializat în depistarea substanțelor stupefiante și narcotice.
Totodată, mulțumim și apreciem munca și efortul colegului Iurie Chirciu, care a demonstrat prin prestația patrupedului său că își merită pe deplin statutul de chinolog profesionist.
Text și foto:
Secția relații publice
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI RM

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole