vineri, iunie 2, 2023
17.6 C
București
spot_img

Linie Verde la Institutul Mamei și Copilului

În cadrul Institutului Mamei și Copilului din Chișinău funcționează Linia Verde, cu numărul de telefon: 022 781 296, începând cu data de 15 ianuarie, de luni până vineri, între orele 08.00 – 17.00.
Linia Verde este lansată pentru a asigura răspuns la sesizările pacienților legate de acordarea asistenței medicale în cadrul tuturor subdiviziunilor Institutului Mamei și Copilului, inclusiv în Clinica „Emilian Coțaga”, transmite IPN.
Potrivit unui comunicat de presă al instituției, a fost aprobat și un nou ordin „Privind mecanismul de gestionare a Registrului de reclamații în cadrul IMSP Institutul Mamei și Copilului”. Pacienții sunt îndemnați să solicite angajaților secției și să noteze în acest registru toate reclamațiile sau sugestiile.
De asemenea, începând cu luna februarie, vor avea loc instruiri care vizează acordarea asistenței medicale calitative, precum și respectarea de către angajații instituției a protocoalelor și regulamentelor în vigoare, dar și a normelor de etică și deontologie, se arată în același comunicat.                                                      (Ligia Beatrice Vasilescu)

 

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole