duminică, octombrie 1, 2023
27.4 C
București
spot_img

MAE IE a participat la organizarea evenimentelor dedicate Zilei Europei 2018

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova împreună cu Delegaţia Uniunii Europene la Chişinău a participat la organizarea evenimentului deja devenit tradiţional în luna mai în Grădina Publică “Ştefan cel Mare” – Orăşelul European.

La standul Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene vizitatorii au avut posibilitatea să adreseze întrebări privind parcursul european al ţării noastre, să participe la concursuri şi quiz-uri cu tematica Uniunii Europene şi să beneficieze de materiale informaţionale privind procesul de implementare a Acordului de Asociere RM-UE. Totodată, evenimentul a oferit posibilitatea prezentării proiectelor şi programelor implementate în ţara noastră cu suportul Uniunii Europene.

Amintim că Guvernul Republicii Moldova a aprobat Planul de Acţiuni cu privire la celebrarea Zilei Europei pentru anul 2018, care include o serie de activităţi de promovare a valorilor europene şi proiectelor de dezvoltare, realizate din fonduri europene, se arată întrun comunicat al MAE IE R. Moldova, emis spre difuzare redacției noastre de la Chișinău.

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole