Maia Sandu a avut o discuție telefonică cu Președintele Serbiei

Date:

Share post:

Marți au existat informații publice potrivit cărora cetățeni sârbi ar fi fost plătiți pentru destabilizarea statului Republica Moldova. În acest context și nu numai, președintele Repubicii Moldova, Maia Sandu a avut o discuție cu omologul său sârb.

Informația a fost transmisă redacției Infoanunț de către biroul de presă al Președinției și o redăm în cele ce urmează.

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat astăzi la telefon cu Președintele Republicii Serbia, Aleksandar Vučić.

Discuția a avut loc în contextul declarației șefei statului de la începutul săptămânii, cu privire la riscurile de destabilizare a situației din țara noastră și eventuala implicare a cetățenilor altor state, se arată în comunicatul menționat.

Cei doi lideri și-au reconfirmat respectul pentru integritatea teritorială a țărilor și și-au exprimat disponibilitatea de cooperare pentru a preveni activitățile ilegale cu implicarea cetățenilor țărilor noastre.

De asemenea, șefa statului moldovenesc l-a felicitat pe omologul său sârb cu prilejul Zilei Statalității, marcată astăzi în Serbia.

spot_img

Articole asemănătoare

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme. Pentru această perioadă, la nivelul liniei de cale ferată, se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme pentru această perioadă - la nivelul liniei de cale ferată se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România este Maritime Business Week.