Maia Sandu a discutat cu locuitorii comunei Dubăsarii Vechi, Republica Moldova

Date:

Share post:

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu a discutat cu locuitorii comunei Dubăsarii Vechi din raionul Criuleni, joi, 12 mai 2022.

Șeful statului vecin a spus cu acestă ocazie că ”oamenii sunt optimiști și cu gândul la pace, în ciuda situației din regiune, marcată profund de război. Președinta le-a spus că pacea este grija principală a autorităților, ea stând la baza dezvoltării țării și a viitorului prosper și sigur”.

Potrivit șefului statului moldovean, la Dubăsarii Vechi, oamenii cred în puterea binelui, cred în schimbările care au fost pornite în țară și sunt gata să pună umărul la ele.

Avem nevoie de unitate pentru a rezolva problemele economice și sociale, pentru a curăță justiția sau a îmbunătăți nivelul de trai în localitățile noastre. Pentru a face din Moldova țara europeană pe care ne-o dorim”, a menționat Președintele Maia Sandu.

Maia Sandu le-a mulțumit, totodată, oamenilor pentru primire și susținere. Înainte de plecare, după ce a aplaudat împreună cu localnicii formația folclorică din localitate,

Președintele Republcii Moldova a vizitat, în acest context, și Biserica din sat, unul dintre lăcașele care păstrează vie amprenta trecutului și pe al cărui teritoriu se află un cavou-unicat, proiectat de celebrul arhitect moldovean Alexandru Bernardazzi.

 

Text și foto: Președinția Republicii Moldova

spot_img

Articole asemănătoare

Precizări ANAF referitoare la completarea și depunerea declaraţiei anuale privind impozitul pe profit

Redăm în cele ce urmează câteva precizări ANAF referitoare la completarea și depunerea declaraţiei anuale privind impozitul pe profit.

Afirmația zilei este despre starea de bine

Afirmația zilei este despre starea de bine. Ne trezim dimineața cu gândul ”vreau azi să fiu bine”. Ok, dar cine te împiedică?

Cursuri IT gratuite pentru …

Cursuri IT gratuite pentru ... Despre cine sunt beneficiarii, dar și inițiatorii acestei idei, în cele ce urmează.

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024. Răspunsul îl aflăm dintr-un sondaj EUROCHAMBRES.