joi, decembrie 8, 2022
spot_img
AcasăINFO ACTUALITATEMaia Sandu, la Nisporeni

Maia Sandu, la Nisporeni

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a viziteat, la 10 martie a.c. (n.r.), mai multe localități din raionul Nisporeni. Prima întâlnire a fost în comuna Vărzărești, unde șeful statului vecin a vorbit cu oamenii despre cele mai stringente probleme ale momentului.

Aici, la fel ca în toată țara, oamenii sunt îngrijorați de războiul ce se întâmplă chiar la hotarele noastre și de consecințele lui, pe care le resimțim în prețurile tot mai mari la alimente și la carburanți”, a spus Președintele Maia Sandu.

Totodată, Maia Sandu a menționat că autoritățile fac tot posibilul pentru a menține pacea și siguranța cetățenilor, iar problemele cu care se confruntă țara pot fi depășite prin muncă și solidaritate.

Președintele Republicii Moldova le-a vorbit localnicilor și despre lansarea în curând a Programului „Satul European”, prin care vor fi finanțate proiecte pentru dezvoltarea comunităților. În acest context, domnia sa a făcut apel ca banul public să fie cheltuit corect și eficient, astfel încât, în pofida vremurilor grele prin care trecem, să fie continuate planurile de îmbunătățire a calității vieții cetățenilor.

M-am bucurat să văd susținerea și aprecierea cetățenilor pentru semnarea cererii de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană, decizie luată inclusiv pentru că vrem să trăim pașnic, în democrație și prosperitate”, a spus Maia Sandu.

La finalul discuțiilor, șeful statului R. Moldova le-a mulțumit oamenilor pentru solidaritatea și omenia de care au dat dovadă în aceste zile grele, primind în casele și comunitățile lor mii de refugiați din țara vecină. Prin aceasta, a ținut să sublinieze Maia Sandu, cetățenii Republicii Moldova au demonstrat că omenia este puterea țării, pe care cu onoare o conduce.

Text și foto: Direcția de informare și comunicare cu mass-media a Administrației Prezidențiale

 

RECOMANDARE
- Advertisment -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE