joi, septembrie 29, 2022
spot_img
AcasăINFO ACTUALITATEMesajul de weekend la Info Anunț: ”Iubirea mea este nelimitată!”

Mesajul de weekend la Info Anunț: ”Iubirea mea este nelimitată!”

De ce unii oameni limitează iubirea la o singură persoană? De ce cred că există doar o iubire și aceea este cea romantică?  Fals. Iubirea este infinită.

Dumnezeu este iubire și ne iubește pe toți necondiționat. Așadar, astăzi spunem așa: ”iubirea mea este nelimitată!” Și nu numai că spunem, dar ar fi bine să și simțim.

Pentru a încheia săptămâna cu noi înșine, vom înțelege că unul dintre beneficiile faptului că ne iubim este acela că începem să ne simțim mai bine în propria ”piele”.

”Aici și acum ascult cu iubire mesajele corpului meu”. La fel ca orice alt lucru sau moment din viață, corpul nostru este o oglindă a gândurilor și mai ales a convingerilor noastre, puternic înrădăcinate într-un ego perfect uman. Fiecare celulă răspunde fiecărui gând pe care îl avem, dar și fiecărui cuvânt pe care îl rostim.

Pentru a accesa iubirea nelimitată de care dispunem din belșug, trebuie să fim deschiși la schimbare, să o acceptăm, să o primim în viața noastră cu brațele deschise, oricât de ușor sau greu ne-ar fi pe suflet.

Sunt dispus(ă) să mă schimb și să îmi creez o altă realitate”.

Sunt oameni care nu înțeleg că schimbarea există. Dar ea este mult mai reală decât însăși realitatea noastră cotidiană. Să nu accepți schimbarea ta sau a celorlalți este ca și cum ai refuza iubirea. Și, da, există astfel de oameni. Trist, dar adevărat. Acești oameni rămân ancorați într-o realitate iluzorie, un fel de matrix, un labirint al gândurilor imaginare, din care nu pot ieși decât prin acceptare.

Când sunt gata să fac schimbări benefice în viața mea, eu atrag binele, bucuria, fericirea, iubirea!”

Așa spune Legea atracției. Prin manifestarea unei iubiri infinite față de tot ce ne înconjoară, Universul ne va răsplăti cu tot ceea ce ne dorim în acestă viață, bunuri materiale și necesități spirituale. Iubiți nelimitat, aceasta este cheia!

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu/psihologie spirituală
Foto:Pixabay.com
RECOMANDARE
- Advertisment -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE