sâmbătă, septembrie 23, 2023
21.8 C
București
spot_img

Mesajul de weekend la INFO ANUNȚ: Văd doar binele în viața mea

Există oameni care au multă suferință în viața lor și cu toate acestea, ei reușesc să vadă binele. De ce nu am vedea, noi toți, doar binele? În aceste zile de weekend, haideți să vedem binele spunând așa: ”Văd doar binele în viața mea!

Chiar și atunci când nu ne este bine, când ne simțim epuizați, trădați, ”loviți”, ”înjunghiați pe la spate”, putem să ne gândim că este doar o stare de moment și că ”va fi bine”. Și binele va atrage întotdeauna doar BINE! Urmează binele și viața îți va fi încununată de succese!

Manifestă INTEGRITATE! Dovedește în fiecare clipă, ție însuți/însăți, și celorlalți, adevărul și onestitatea sufletului tău și manifestă iubire în tot ceea ce intreprinzi!

”Unește-ți vorba cu fapta!” Dacă nu pui în aplicare ceea ce ai acceptat în inima ta, va fi considerat timp pierdut. O persoană integră își respectă promisiunile. Nu uita că prima promisiune făcută este pentru tine! Descoperă-te pe tine! Dacă ieri ai plantat semința, ănnseamnă că poți. Da, dacă vrei, poți! Nu te îndoi de tine, de capacitățile tale, nu te lăsa copleșit(ă) de nicio situație oricât de grea ar fi ea.

Viața înseamnă să devii din ce în ce mai bun, iar dacă nu înveți ceva nou în fiecare zi, este ca și cum nu ai uda ”sămânța”. Chiar și perioadele de haos din viața noastră au un scop și scopul este de a ne integra în divin.

Totul se rezolvă în stare de liniște și calm. Cu neliniște, nu reușim nimic. Este ca și cum un picior de-al nostru l-ar împiedica pe celălalt. O minte liniștită ne arată un drum. Legea universală a iubirii spune așa: ”dacă ești centrat pe iubire, te menții în momentul prezent și nu ești tulburat de trecut sau viitor.

Încrederea în sine va ilumina totul în jurul tău. Devii asemeni unui far, care va lumina atât drumul tău, cât și calea celorlalți. Fiți lumină, ca să fiți ai luminii!

Istoric

La Info Anunț, prezentăm, în exclusivitate, mesajul zilei. Ce este acest mesaj și mai întâi de toate cum de am ajuns la el? Mesajul reprezintă un text care redă informații legate de noi înșine și viața de zi cu zi – cum să ne comportăm, ce să facem, pentru ca să ne fie bine. De unde vine acest mesaj? Din analiză, calcule, evidențe, claritate și desigur, înțelepciune. Tot ce este scris în această rubrică reprezintă un șir de sugestii afirmative, cu caracter benefic, transformator și pozitiv.

                                                            Ligia Beatrice Vasilescu/psihologie spirituală

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole