sâmbătă, noiembrie 26, 2022
spot_img
AcasăINFO ACTUALITATEMesajul săptămânii la Info Anunț: bilanțul la sfârșit de an

Mesajul săptămânii la Info Anunț: bilanțul la sfârșit de an

Se apropie sfârșitul de an, cu pași repezi. Se termină o perioadă și începe alta, pentru că intrăm în Era Vărsătorului. Urmează cifra doi și patru, cifrele stabilității. Pentru a merge mai departe, cu împlinire, avem nevoie și de acest bilanț la sfârșit de an. Ce înseamnă el, mai exact? Să vedem ce am greșit, unde am greșit, față de cine am greșit și mai ales, de ce.

Evaluarea propriei persoane, în primul rând, dar fără spirit critic și învinovățire. A vedea clar este modalitatea de a merge mai departe, în bine, cu bine. Răul a existat în viața voastră? Este ok, pentru că și răul este necesar. Dumnezeu îi permite să acționeze doar până ne învățăm lecția și trecem examenul cu brio. Pentru că nimic rău nu poate dura la nesfârșit. Așa funcționează Universul. Mai multe despre aceasta, puteți citi și în Horoscopul cuvintelor la ordinea zilei – www.ordineazilei.ro

Cum te înțelegi tu cu tine? Ai manifestat iubire de sine? Dacă nu, mai ai timp să o faci. Ești la limită, dar poți. Este necesar să te iubești pe tine însuți/însăți pentru a-i iubi pe ceilalți. Numai că această apreciere de sine nu trebuie să fie în exces. Echilibru. Acesta este cheia.

Crezi în spiritualitate? Ar fi bine, pentru că fără un bob de muștar de credință, vei rămâne rătăcit(ă) în labirintul vieții. Manifestă virtute dumnezeiască. Îți recunoști atributele spirituale pline de iubire, care îi încurajează pe ceilalți în creșterea lor.

Ce crezi despre respect? Respectă și vei fi respectat. Dar acum mai mult ca niciodată, trebuie să exprimăm respect dumnezeiesc. Recunoaște perspectiva unică a fiecăruia pe drumul iubirii, acesta fiind și sensul unic în viață.

Te-ai aflat la intersecție de drumuri? L-ai ales pe cel bun? Încă te mai gândești? Indiferent ce drum alegi în viață, dacă ai fost bun cu tine însuși și cu ceilalți, Universul te va răsplăti cu …miracole…pentru că da, ele există. Trebuie doar să crezi!

Acesta este mesajul săptămânii de la Univers pentru noi toți și reprezintă primul pas spre o viață minunată, unde toate se așează bine și frumos în anul care vine.

 

Text: Ligia Beatrice Vasilescu, psiholog

Foto: Maximilian Cotea

 

RECOMANDARE
- Advertisment -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE