vineri, martie 31, 2023
18.8 C
București
spot_img

Mesajul saptămânii la Info Anunț: Răbdare! Timpul divin decurge altfel decât timpul pământean

Suntem la cumpăna dintre ani și Universul ne transmite un mesaj legat de timp. Ați auzit poate de multe ori că Dumnezeu are timpul lui și da, este perfect adevărat. Și aceeasta deoarece acolo sus în Cer timpul divn decurge altfel. Totul are o logică, chiar și haosul a apărut printr-un calcul perfect matematic. Orice dorință ați avea, este nevoie de răbdare. Atunci când dorința pornește din profunzimea inimii și este în concordanță cu legile universale, ea se îndeplinește. Doar că Universul nu înțelege ce înseamnă azi, mâine, peste o lună sau în data de… Fiecare obiect sau ființă are timpul potrivit după analiza logică a Divinității.

Foarte mulți oameni și-au pus întrebarea de ce anul 2019 a fost unul destul de greu, cu urcușuri și coborâșuri. Acesta a fost anul când ceva din noi moare… Adevărat, pentru a ne naște este nevoie mai întâi, să …murim. Și nu este vorba despre moartea fizică, ci despre cea spirituală. Aceasta din urmă este nu dureroasă, ci foarte dureroasă. Când intervine moartea fizică este acceptul Divinității la cererea celui care, din profunzimea inimii, nu mai dorește să trăiască, în timp ce moartea spirituală este rezultatul când cel rău învinge. În acest ultim caz, vestea bună este că Dumnezeu poate ajuta persoana în moarte spirituală să renască cu o singură condiție – să aibă credință cât un bob de muștar! Raiul și Iadul există și aici pe Pământ, așa că aceste două lumi sunt despărțite doar de un fir de mătase. Cu toții cunoaștem și Raiul și Iadul, dar în cazul lumii tenebrelor este nevoie de un gând, un singur gând și acesta să fie: ”Doamne ajută!”

Cere și ți se va da. Caută și vei găsi. Bate și ți se va deschide. Dar pentru toate este nevoie de un singur moment, un test divin, foarte greu de îndeplinit, dar nu imposibil. Și acesta este RĂBDAREA. Răbdarea pentru că Dumnezeu are timpul lui. Și timpul divin curge altfel decât cel cunoscut de noi, aici, pe Pământ. Timpul nostru pământean se măsoară în ani, acolo, sus, anii nu există. Dincolo, conotația timpului este energie divină. Acestă energie măsoară, calculează, echivalează. Toate faptele noastre și ale strămoșilor noștri sunt puse în balanță, unele șterse, anulate, altele transformate sau transmutate într-un viitor nedetrminat (karma).

Un an nou fericit!

Info Anunț vă dorește, acum, la sfârșit de an, ca lumina să pătrundă în sufletele voastre, materializându-se în conștiință divină și înțelepciune universală. Anul care vine să oferiți celor dragi și tuturor oamenilor din drumul vostru, precum și vouă înșivă, mai departe, tot ce puteți voi mai bun și mai bine, pentru a avea, permanent, conștiința curată ca lacrima. Viața este un cerc și tot ce facem pleacă și se întoarce la noi, de aceea este importantă conștiința. Trăiți cu conștiința împăcată și viața va fi o infinită bucurie, așa cum și Universul dorește pentru noi. Un an nou fericit! 

La mulți ani, cu sănătate, bucurii, împlinire, iubire, armonie și pace!

Text: Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: Maximilian Cotea

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole