vineri, martie 24, 2023
19.8 C
București
spot_img

Mesajul săptămânii la Info Anunț: Raiul este o alegere conștientă

Să trăiești ca în Rai sau ca ”în sânul lui Adam”…Poate ați auzit aceste expresii. Este adevărat deoarece noi, oamenii avem de făcut o alegere, în Cer, dar și aici, pe Pământ. Noi alegem unde și cum să trăim, așa că și Raiul și Iadul reprezintă o alegere conștientă. De ce Raiul și Iadul? Pentru că ele sunt cele două fețe ale monedei.

Ați auzit poate de separarea lumilor, acesta este un alt adevăr incontestabil. Din perspectiva maiașă, după 2012, a avut loc ”sfârșitul lumii”. S-a sfârșit lumea materială și a început cea spirituală. Nimeni nu ajunge la credință fără mii și zeci de mii de contradicții. Nu trebuie să ajungem în lumea de Dincolo pentru a vedea adevărul existențial. Avem șansa unică de a cunoaște, aici și acum, Raiul și Iadul. Fiecare dintre noi decide din ce grup face parte, cel de bine și de pace, cel de rău și de război. De ce să răspunzi la război cu război când poți să răspunzi la război cu pace? La fel este și cu alegerea grupului din care facem parte – unul pozitiv, plin de bucurie, armonie și pace sau unul negativ, plin de invidie, lipsuri și tristețe…

Aveți dureri de cap? Dacă da, înseamnă că legătura cu Divinitatea este fisurată. Niciodată nu este târziu pentru a alege Raiul. Aresenie Boca spunea, pe bună dreptate, că tot ce este dureros în viața noastră este rezultatul păcatului, al nostru și al strămoșilor noștri. Anul 2019 a fost anul vindecării arborelui genealogic, pentru cine a înțeles, totul va fi bine în anul care urmează, dar cei care nu au conștientizat de unde se trage răul din viața lor, din păcate, mai au de tras…

Cum ar putea să ne ajute Divinitatea dacă nu prin durere și suferință? Atunci când simți că ți se prăbușește clădirea pe care ai construit-o o viață, este tot un semn al Cerului. Mesajul este că nu poți rămâne acolo unde este rău pentru tine, în întuneric, deoarece trebuie să îți îndrepți pașii spre lumină…Lumina este viața!

Dar Raiul și Iadul este o alegere. Alegi să rămâi unde este durere și suferință, să trăiești în umbră, măcinat de gânduri sumbre sau să ieși din întuneric, mergând spre lumină. Alegerea ne aparține deoarece ne-am născut cu liberul arbitru și suntem stăpânii propriei vieți.

Nu există scuză în fața Divinității că am fost invidios pe cineva, dar nu știam ce urmări vor fi… Cercul se deschide de unde a pornit și se închide în același loc. Atenție la ce vă doriți, pentru că atunci când veți avea ce v-ați dori s-ar putea să nu mai fiți la fel de bucuroși. Vezi o poleială de aur? De unde știi ce este în interiorul ei? Așa apare dezamăgirea. Dar Raiul și Iadul este a alegere.

În această săptămână manifestați alegerea conștientă, nu vă lăsați duși de val, ascultați intuiția și vocea inimii, pentru că inima nu poate ”vorbi” decât cu iubire. Crăciun fericit!

Text: Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: Maximilian Cotea

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole