vineri, august 12, 2022
spot_img
AcasăINFO ACTUALITATEMesajul zilei de 12.11.: ”Sunt gata să mă eliberez de tot ceea...

Mesajul zilei de 12.11.: ”Sunt gata să mă eliberez de tot ceea ce mă împiedică să evoluez!”

Ziua a doua din această săptămână,”magică”, se pare că merge mai departe cu ideea de apreciere a sinelui. Prin urmare, mesajul zilei de astăzi 12.11 este acesta: ”sunt gata să mă eliberez de tot ceea ce mă împiedică să evoluez!” De azi înainte, respir conștient și profund și mă eliberez de orice împotrivire de a mă vindeca.

Mintea noastră este un instrument util de vindecare și mai mult decât atât îl avem la ”purtător”. Orice boală sau situație nedorită din viața noastră conține o lecție pe care trebuie să o învățăm. Și cum să mă eliberez? Simplu: ”să faci din fiecare zi pe care o trăiești, O MINUNATĂ SĂRBĂTOARE!”

Bucură-te de natură, privește copacii, frunzele și neapărat cerul. Toate acestea au ceva să îți transmită. Și mesajul lor cel mai important este: ”fii tu însuți”.

Continuă cu: ”mă iubesc și mă accept așa cum sunt, cu bune și mai puțin bune, chiar în această clipă!” De ce avem în noi înșine și bune și mai puțin bune? Simplu, pentru că am ales să trăim dualitatea. Viața pe Pământ este o alegere conștientă pe care am făcut-o înainte de a ne naște. Acum este momentul iluminării, așa cum am scris la Ordinea Zilei (www.ordineazilei.ro) și astăzi este momentul să spunem în gând sau cu voce tare: ”sunt în procesul de a deveni cel mai bun prieten al meu. Eu însumi/însămi sunt persoana de care mă bucur în fiecare clipă și totodată, persoana cu care vreau să fiu!”

Apreciere și iubire de sine. De aici pornește totul. Fără aceasta, trăim într-un parmanent dezechilibru și ne se întâmplă lucruri neplăcute pe care, da, noi le-am atras.

Așa că evoluția înseamnă în primul rând apreciere și iubire de sine. Începeți de aici, acum, citind acest mesaj frumos la INFO ANUNȚ, un material de presă, scris în exclusivitate pentru toți cei care vor să trăiască în pace și armonie.

 

                                                            Ligia Beatrice Vasilescu/psihologie spirituală

Foto: Arhiva INFO ANUNȚ

RECOMANDARE
- Advertisment -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE