Mesajul zilei este despre fericire

Date:

Share post:

Atunci când fericirea există în interior, cu siguranță, ea se va reflecta și în exterior. Mesajul zilei de astăzi, 2 Mai, este despre fericire.

Ce este fericirea dacă nu simpla armonie dintre un om și viața care o duce?” se întreabă, retoric, Albert Camus.

Fericirea este în noi înșine și nu în afara noastră. Nu trebuie să așteptăm pe nimeni pentru a ne face fericiți. Dacă nu simțim fericire în interior, nimeni și nimic din exterior nu ne va aduce fericirea.

Fericirea debutează cu un gând, un singur gând. Despre aceasta este scris și în cartea Ecuația vieții. Calea spre fericire.

Astăzi este luni, porniți la drum, cu gânduri exclusiv fericite!

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: Arhiva Info Anunț

spot_img

Articole asemănătoare

Atenție! Fiți informați din prima sursă! 20 Iunie 2024

Atenție! Fiți informați din prima sursă! 20 Iunie 2024. Aflăm de la frontieră știri calde, de ultimă oră. Mai multe amănunte în cele ce urmează.

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme. Pentru această perioadă, la nivelul liniei de cale ferată, se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme pentru această perioadă - la nivelul liniei de cale ferată se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.