vineri, martie 31, 2023
7.2 C
București
spot_img

Mesajul zilei la INFO ANUNȚ: Joi este ziua când putem ”planta” o sămânță în viața noastră

Începând de astăzi, la Info Anunț, prezentăm, în exclusivitate, mesajul zilei. Ce este acest mesaj și mai întâi de toate cum de am ajuns la el?

Mesajul reprezintă un text care redă informații legate de noi înșine și viața de zi cu zi – cum să ne comportăm, ce să facem, pentru ca să ne fie bine.

De unde vine acest mesaj? Din analiză, calcule, evidențe, claritate și desigur, înțelepciune. Tot ce este scris în această rubrică reprezintă un șir de sugestii afirmative, cu caracter benefic, transformator și pozitiv.

Astăzi, joi, 07.11.2019, este ziua când putem planta o ”sămânță” în viața noastră și aceasta va crește, asigurându-ne viitorul de care vom avea nevoie.

Trebuie să spunem așa: ”sunt aici, la momentul potrivit!” Sămânța pe care o plantez aici și acum nu este un obiectiv este viața însăși, care își urmează cursul firesc, înainte.

Aleg să mă bucur de acest proces de plantare și mă asigur să crească, în permanență, punând zilnic apă la rădăcină!”

Orice obiectiv am avea, trebuie să muncim pentru el. Sămânța odată plantată, trebuie ajutată să crească.

Azi, trebuie să manifestăm ”iubire benefică de sine”. Iubește-te pe tine însuți, pentru a-i putea iubi pe ceilalți. Nu poți iubi pe cineva dacă nu te iubești pe tine însuți/însăți. Obiectivul cel mai important, pe care noi toți trebuie să îl atingem, în această viață pământeană, este acela de a te iubi necondiționat. Este dificil, dar nu imposibil.

Unii se vor gândi la iubirea narcisistă, alții nu vor înțelege, dar a te iubi pe tine înseamnă a te accepta așa cum ești, cu bune și mai puțin bune. Da, iubirea înseamnă acceptare în orice situații, condiții sau circumstanțe. Aceasta este iubirea necondiționată, iubirea divină. Să ne privim pe noi înșine și să îi privim și pe ceilalți prin ochii Creatorului Divin. Este greu, dar se poate.

Plantați acum o ”semință”…

Ligia Beatrice Vasilescu/ psihologie spirituală

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole