marți, noiembrie 29, 2022
spot_img
AcasăINFO ACTUALITATEMesajul zilei de 20.11. la Info Anunț: să conștientizăm ceea ce dăruim

Mesajul zilei de 20.11. la Info Anunț: să conștientizăm ceea ce dăruim

Universul funcționează în baza unor legi, nimic nu este întâmplător. Și cea mai importantă lege dintre toate este Legea a dărui și a primi. Ce dărium, aceea primim, indiferent dacă este bine sau rău.

Ce bine ar fi dacă cei care fac rău s-ar gândi înainte de a-l face… Nici nu au idee că acest rău se va întoarce, pentru că acționează Legea cauză-efect, care se traduce prin  ”ceea ce dăruim, aceea primim”. Dacă ar avea cea mai vagă idee ce repercusiuni nefaste au faptele pline de orgoliu, mândrie, invidie, nu ar mai exista rău deloc în acestă lume pământeană.

Atunci când conștientizăm ceea ce dăruuim celorlalți înseamnă că utilizăm gândirea umană la maxima ei capacitate.

Unul dintre cele mai la îndemână instrumente este meditația, axată pe puterea gândului. Vizualizați binele și îl veți avea, altfel vorbim despre reversul medaliei.

Binele există în inima noastră și în suflet. Dar nu vorbim despre acel bine, unde numai eu sunt bine, în rest nu contează… Este vorba deespre binele universal, despre care vorbește și Dalai Lama, în cartea ”Forța Binelui”. Pentru că, da, binele este o forță.

Faceți un act caritabil cât de mic, azi. Și accesați binele din interiorul vostru. Acesta are puteri nelimitate, dacă îl utilizați cu măsură. Deoarece și aici trebuie să existe un echilibru. Nu putem dărui tot sufletul din noi, pentru că rămânem fără suflare.

Dumnezeu este iubire. Și îi iubește inclusiv pe cei răi. Dar, indiferent din ce prismă am privi lucrurile, sintagma ”după faptă și răsplată este valabilă”… Creatorul se supune legilor universale, pentru că în baza lor funcționează Universul. Chiar și haosul a avut la bază o ordine divină, așa că nimic nu este întâmplător, totul este calculat, prea bine calculat.

Săptămâna aceasta magică este dediicată conștiinței. Foarte mulți oameni, după ce ajung în lumea de Dincolo, văd mai bine, li se deschide conștiința. După 2012, și nouă, oamenilor, ni s-a permis să ”lucrăm” cu propria conștiință, aici, în acest trup fizic, pământean. Doar conștientizarea ne va ajuta să evoluăm …în bine. Utilizați ce aveți la îndemână, pentru că nimic nu este mai aproape de noi decât propria conștiință.

Ligia Beatrice Vasilescu/psihologie spirituală

Foto: Maximilian Cotea

RECOMANDARE
- Advertisment -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE