miercuri, februarie 8, 2023
-2 C
București
spot_img

Microbuz, semnalat ca fiind furat din Germania, depistat în PTF Leușeni

Pentru a fi prezent în trafic și-a achiziționat un mijloc de transport, însă fără a verifica situația acestuia. Ajuns în punctul de trecere a frontierei Leușeni, șoferul a aflat că microbuzul este căutat de către autoritățile germane pe Interpol. Cazul a fost înregistrat în dimineața zilei de 07 aprilie a.c.
Pe direcția intrare în țară, la pista de control s-a prezentat un tânăr de 31 de ani, locuitor al mun. Chișinău. Acesta se deplasa la volanul unui Mercedes Sprinter înregistrat în Lituania. În timpul verificărilor actelor de călătorie și cele ale mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au constatat că vehiculul este dat în căutare ca fiind furat din Germania în anul 2019.
Întrebat despre cele depistate, de către inspectorii vamali, șoferul a declarat că nu cunoaște absolut nimic, menționând că și-a procurat Mercedesul din România, la începutul lunii iunie cu tot pachetul de documente, dar fără a avea posibilitatea de a le verifica.
Ca urmare, autoturismul a fost indisponibilizat la Sectorul Poliției de Frontieră Leușeni. Cercetările vor continua pentru elucidarea circumstanțelor și luarea măsurilor legale ce se impun.
Text și foto: Secția relații publice
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI RM

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole