Microbuz, semnalat ca fiind furat din Germania, depistat în PTF Leușeni

Date:

Share post:

Pentru a fi prezent în trafic și-a achiziționat un mijloc de transport, însă fără a verifica situația acestuia. Ajuns în punctul de trecere a frontierei Leușeni, șoferul a aflat că microbuzul este căutat de către autoritățile germane pe Interpol. Cazul a fost înregistrat în dimineața zilei de 07 aprilie a.c.
Pe direcția intrare în țară, la pista de control s-a prezentat un tânăr de 31 de ani, locuitor al mun. Chișinău. Acesta se deplasa la volanul unui Mercedes Sprinter înregistrat în Lituania. În timpul verificărilor actelor de călătorie și cele ale mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au constatat că vehiculul este dat în căutare ca fiind furat din Germania în anul 2019.
Întrebat despre cele depistate, de către inspectorii vamali, șoferul a declarat că nu cunoaște absolut nimic, menționând că și-a procurat Mercedesul din România, la începutul lunii iunie cu tot pachetul de documente, dar fără a avea posibilitatea de a le verifica.
Ca urmare, autoturismul a fost indisponibilizat la Sectorul Poliției de Frontieră Leușeni. Cercetările vor continua pentru elucidarea circumstanțelor și luarea măsurilor legale ce se impun.
Text și foto: Secția relații publice
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI RM
spot_img

Articole asemănătoare

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! ”

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! Despre aceasta vorbim în cele ce urmează. 

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă?

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă? Da, perfect adevărat. Despre aceasta vorbim în continuare.

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național. Cea de-a noua ediție va oferi 30 de burse, fiecare în valoare de 5000 de lei/an școlar/elev

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Foto

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Mai multe amănunte în articolul de astăzi.