MOLDEXPO găzduiește Târgul școlar

Date:

Share post:

Se apropie 1 septembrie și, ca de obicei, în luna august începe febra pregătirilor pentru noul an școlar. În mod tradițional, în această perioadă, C.I.E. “Moldexpo” își deschide larg porțile pentru copiii și părinții care sunt în căutarea celor necesare pentru a începe anul școlar cu dreptul.

În perioada 15 august – 1 septembrie 2019, Centrul Internațional de Expoziții MOLDEXPO va găzdui Târgul articolelor pentru școală TÂRGUL ȘCOLAR, ediția a VII-a — o cifră semnificativă, deoarece la 7 ani copilul merge la şcoală, păşind în lumea mare a cunoştinţelor. Şi acest târg de la Moldexpo a crescut frumos, bucurându-se, pe bună dreptate, de autoritatea şi dragostea participanţilor şi vizitatorilor. Pentru că totdeauna ne străduim să oferim cele mai bune condiţii de desfăşurare a activităţii comerciale. Am amenajat spaţii pentru cumpărături, dar şi de odihnă şi distracţii pentru vizitatori, care sunt în cea mai mare parte copii şi tineri, însoţiţi de părinţi.

TÂRGUL ȘCOLAR este locul, unde puteți găsi articole de calitate pentru elevii de toate vârstele, ofertele incluzând produse străine și autohtone la cele mai bune prețuri. În acest an circa 100 de companii își vor expune produsele.

Cu modele noi de uniforme școlare și costume sportive, haine pentru copii și adolescenți vor oferi companiile: Ionel SA, Iuvas SRL, Emilita Lux SRL, Marserbina SRL, Zivax Maxi SRL, Bavius Prim SRL, Eostil Art SRL, Liana SRL, Best Style Group SRL, Clasix Lux SRL, Trendy Group SRL, Bis Stil SRL, Brio Model Management SRL, FX-Textil SRL și altele.

Încălțăminte, inclusiv de sport, veți găsi la standurile companiilor: Cristina, Izvorul Cucului, Mirara-Pro SRL și altele.

Oferta de literatură artistică și educațională, rechizite școlare și papetărie va fi asigurată de Pro-Mapix SRL, Tehelan SRL, Art Box AV SRL, Contex-Lux SRL, Top Rechizite SRL, Birovits SRL , Birolux-MT SRL, Nisena SRL și altele.

Un sortiment bogat de genți, ghiozdane și rucsacuri de cele mai diverse modele vă vor oferi companiile Arilux SRL, Maalex Grup, Pigeon SRL Zeola Lux SRL, Irgal Asmolov SRL și alți producători.

TÂRGUL ȘCOLAR este cel mai mare târg școlar din Chișinău. Doar aici, pe un singur spațiu, vizitatorii vor avea posibilitatea de a cumpăra totul pentru școală.

Ne pregătim de școală împreună!

Vă așteptăm la TÂRGUL ȘCOLAR 2019!

Program: 15 august – 1 septembrie, 10:00 — 18:00

 

 

 

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme. Pentru această perioadă, la nivelul liniei de cale ferată, se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme pentru această perioadă - la nivelul liniei de cale ferată se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România este Maritime Business Week.