miercuri, octombrie 5, 2022
spot_img
AcasăINFO ACTUALITATEMulțumesc și manifest recunoștință!

Mulțumesc și manifest recunoștință!

Totul se schimbă atunci când exprimăm mulțumirea. Mulțumesc și sunt recunoscător/recunoscătoare pentru tot și toate, bune și mai puțin bune. Doar așa putem crește și evolua. Nu există evoluție fără piedici, mai mari sau mai mici.

Legea atracției necesită, neapărat, existența unor sentimente profunde. Dacă spunem, dar nu simțim pe deplin, în sufletul nostru, mulțumirea și recunoștința nu vor da roade. Dar ce sunt roadele acestor minunate sentimente? Concretizarea a ceea ce sufletul dorește cu adevărat. Vrei famile? Vei avea familie. Vrei să te realizezi profesional? Te vei realiza profesional. Și lista poate continua.

Suntem mulțumiți de noi înșine, de familia noastră, de viața noastră (bune și mai puțin bune), de școala sau serviciul nostru, de bunăstarea și starea de sănătate, de persoanele cunoscute, dar și necunoscute, de cei care ne iubesc și de cei care ne urăsc, de rude, vecini și de prieteni, de părinți și de frați. Exemplele ar putea continua,  nominalizând ce este bine, dar și ce ne supără. 

Pentru orice mulțumesc! Și un mare mulțumesc pentru Divinitate. Mulțumesc Domnului Dumnezeu, Creatorului suprem pentru această viață pământeană, cu tot ce ne-a adus ea, bine și rău!

Să spunem mulțumesc la tot pasul și în tot locul. Acest cuvânt are efecte deosebite asupra noastră, dar și a celorlalți. Putem transmite telepatic sau în șoaptă acest cuvânt magic: ”mulțumesc”.

Fragment din cartea Ecuația vieții. Calea spre fericire.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: Arhiva Info Anunț

RECOMANDARE
- Advertisment -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE