vineri, martie 31, 2023
6.7 C
București
spot_img

Mulțumirea este cheia de la poarta fericirii

Una dintre condițiile impuse de Univers, pentru ca Legea atracției să funcționeze, este mulțumirea. Așadar, mulțumirea este cheia principală de la poarta fericirii.

Mulțumirea trebuie să pornească din suflet. Din profunzimea inimii. Suntem mulțumiți de noi înșine, de familia noastră, de viața noastră (bune și mai puțin bune), de școala sau serviciul nostru, de bunăstarea și starea de sănătate, de persoanele cunoscute, dar și necunoscute, de cei care ne iubesc și de cei care ne urăsc, de rude, vecini și de prieteni, de părinți și de frați. Exemplele ar putea continua,  nominalizând ce este bine, dar și ce ne supără. 

Pentru orice mulțumesc! Și un mare mulțumesc pentru Divinitate. Mulțumesc Domnului Dumnezeu, Creatorului suprem pentru această viață pământeană, cu tot ce ne-a adus ea, bine și rău!

Mulțumesc pentru aerul pe care îl respirăm, pentru apă, pentru natură, pentru tot și pentru toate! Fiecare zi din viața noastră trebuie să o începem cu Mulțumesc. Mulțumesc și sunt recunoscător/recunoscătoare pentru tot ce am bun și frumos. Să ne concentrăm pe ce avem și nicidecum pe ceea ce ne lipsește.

Mulțumesc pentru ziua de azi, care îmi va aduce pacea și armonia de care am nevoie pentru a le primi și pe celelalte lucruri bune în viață.

Și, desigur, mulțumesc pentru că ați citit acest articol!

Text: Ligia Beatrice Vasilescu/Ecuația vieții. Calea spre fericire

Foto:Alfonso Cerezo și Ryan McGuire de la Pixabay

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole