vineri, martie 31, 2023
6.7 C
București
spot_img

Ne rugăm la Maica Domnului pentru copiii noștri

Copiii sunt viitorul nostru, dar și al planetei pe care trăim. De aceea este foarte important cum îi creștem. Ei iau ca modele părinții, bunicii și desigur, educatorii, profesorii.

De la Părintele Portirie am aflat că pentru educarea copiilor, atunci când simțim piedici, este de ajuns să ne rugăm la Maica Domnului.

Nu vă purtați cu copii în chip silnic. De obice, slăbiciunile copiilor își au izvorul în comportamentul părinților, care își silesc copiii, din dragoste, desigur, care, însă, este doar o simplă dragoste omenească. Când vreți să le spuneți ceva copiilor voștri, spuneți-le prin rugăciunea pe care o faceți. Copiii nu ascultă de cele pe care le aud decât atunci când îi luminează Harul dumnezeiesc. Abia atunci ascultă ce vrem să le spunem. Când vreți să-i spuneți ceva copilului vostru, mai bine spuneți-i întâi Maicii Domnului și Ea va lucra. Iar rugăciunea voastră se va face suflare dătătoare de viață, mângâiere duhovnicească, ce îl va cuprinde cu îmbrățișarea sa, atrăgându-l”, spune părintele Portirie.

Rugăciunea noastră ajunge la Cer și de acolo începând, visele, inclusiv cele legate de fercirea copiilor, se materializează și devin realitate.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: Arhiva Info Anunț

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole