”Neogen, ghid magazin” a ajuns la numărul 13

Date:

Share post:

La 28 martie 2018, la Chișinău a ieșit de sub tipar ediția cu numărul 13 a publicației periodice ”Neogen, ghid magazin”.

Această carte este un anuar, publicat la fiecare 365 de zile, care cuprinde adrese și telefoane utile, precum și articole și reportaje cu caracter utilitar pentru publicul larg.

Ediția este scrisă în limba română și beneficiază de traducere simultană în limba rusă și engleză.Ghidul se distribuie GRATUIT.

Publicația și respectiv baza de date poate fi găsită și pe site-ul www.neogen-moldova.com, www.neogen.md.

”Neogen, ghid magazin” are suplimentul ”Info Anunț” – www.infoanunt.md, cotidian on-line de știri utile, informații și anunțuri, pentru toți cititorii din Republica Moldova și România.

Parteneri oficiali sunt ziarul Ordinea Zilei și revista Medica Estetica din România.

Editor este Întreprinderea Mixtă Publicație Periodică ”Neogen” SRL, activitate cu capital românesc, deschisă la Chișinău la finele anului 2004.

Primul ghid a ieșit din tipografie în martie 2005.

Autor:Natalia Tornea
spot_img

Articole asemănătoare

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.

Cine se extinde în Spania, unde lansează al patrulea activ imobiliar, în valoare de 3,5 mil. dolari. Foto

MetaWealth, cea mai importantă platformă de investiții imobiliare fracționate, se extinde în Spania și lansează al patrulea asset din portofoliu.

Surprizele minunate de la Festivalul SFR

Vorbim în cele ce urmează despre minunatele surprize ale Festivalului SFR. Organizatorii festivalului Serile Filmului Românesc anunță lansarea celui de-al treilea număr al ziarului CineGazeta SFR.