Nimic nu este întâmplător

Date:

Share post:

Oamenii de știință au demonstrat că ”particula lui Dumnezeu” există. Ea se găsește în ADN-ul nostru, a cărui schemă este deosebit de complexă, matematic vorbind. Nimic nu este întâmplător. Totul este calculat. Când ne naștem, când ne întâlnim, când ne despărțim și când murim. Aceste date sunt înregistrate în Cronica Akasha.

Ne-am născut cu liberul arbitru. Pe parcursul vieții putem merge pe orice drum vrem. Cel bun este unul singur. Îl ocolim o dată, de două ori, de trei ori, dar nu îl putem ocoli la nesfârșit. Dacă nu mergem pe drumul care trebuie, cel benefic pentru noi, trecem prin diferite cumpene – boli, necazuri, despărțiri. Atunci schimbăm ceva în viața noastră. Ne schimbăm noi înșine. Schimbarea face parte din cursul natural al vieții. Fără schimbare nu putem ajunge la o viață împlinită și fericită.

Text: Fragment din cartea ”Ecuația vieții. Calea spre fericire”

Foto: Arhiva Info Anunț

spot_img

Articole asemănătoare

Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping, cu premii zilnice la …

Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping, cu premii zilnice la ... Unde ? Pentru a afla răspunsul citim informațiile din materialul care urmează azi, la Infoanunț.

Cei mai buni dermatologi s-au adunat la … Galerie foto

Cei mai buni dermatologi s-au adunat la ... Pentru a afla unde și mai multe amănunte despre acest minunat eveniment, citim informațiile în cele ce urmează.

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Fotografii fascinante

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Muzeul Fotbalului vă invită să petreceți sărbătorile într-un mod unic.

Care sunt cele mai relevante aspecte privind starea actuală a învățământului superior românesc. Foto

Care sunt cele mai relevante aspecte privind starea actuală a învățământului superior românesc. Despre aceasta vorbim pe larg în cele ce urmează.