Nou în Palas Campus. Noutatea o vedem în imaginile fascinante, azi, la Infoanunț

Date:

Share post:

Nou în Palas Campus Iași. Noutatea o vedem în imaginile fascinante, azi, la Infoanunț. Pentru a afla în ce constă această noutate, citim articolul care urmează.

Rezidenţii din zona Sf. Andrei, Splai Bahlui şi angajaţii din Palas Campus, precum și vizitatorii orașului Iași, au la dispoziţie, de acum, o nouă destinaţie pentru cumpărăturile zilnice. De curând, în Palas Campus s-a inaugurat Carrefour Express, cu un concept nou de proximitate. Până pe 24 aprilie noua locație propune oferte inaugurale de neratat.

O inaugurare cu bucurie și împlinire

Carrefour Express s-a inaugurat, în Palas Campus, iar acum clienții se pot bucura de noul concept aflat în zona Sf. Andrei, pe strada Buznea. Locația este adaptată astfel încât să răspundă cerințelor locuitorilor din zonă, cât și angajaților care lucrează în clădire.

Zona „Ready to eat” are preparate proaspete pentru mic-dejun, prânz sau cină (salate, produse gătite, mixuri, sandwich-uri), o zonă cu fructe și legume proaspete, produse de patiserie, cafea, dar și produse alimentare de bază și alte selecții necesare zi de zi.

Până pe 24 aprilie, Carrefour Express are oferte inaugurale și promoții la o gamă variată de produse. Dimineața, puteți opta pentru un combo format din cafea și croissant, la doar 4.99 lei; pentru masa de prânz aveți Salată Bulgărească la 14.99 lei, iar la desert, mini amandine la 14.99 lei. Oferte sunt și la rafturile cu fructe, iaurturi, cafea, produse de bază, dar și la sucuri și răcoritoare.

Care este programul…

Programul Carrefour Express din Palas Campus este de luni până duminică, în intervalul orar 07.00 – 22.00. În noua locație, clienții au la dispoziție și facilități precum: stație de reciclare a PET-urilor, serviciu de plată a facturilor, rovinietă și altele.

Cei care vin la cumpărături cu maşina, pot accesa parcarea din Palas Campus. În timpul săptămânii, prima oră de staționare este gratuită, iar în weekend, peste 140 de locuri de parcare sunt gratuite pentru publicul larg. O parte dintre acestea sunt situate într-o parcare terană, accesibilă de pe strada Iancu Bacalu, iar restul la nivelul -1 din subteran, accesibile de pe străzile Iancu Bacalu și Tănăsescu.

Mai mult decât o clădire de birouri, Palas Campus este un loc agreabil de relaxare împreună cu prietenii, cu numeroase servicii utile zilnic: restaurante, cafenele, centru de fitness, magazine, salon şi clinică de înfrumusețare, centru medical, laborator de analize, curățătorie de pantofi, servicii de curățătorie, centru de difuzare de presă.

Text și foto: Departament PR

W: www.palascampus.ro

E: pr@palasiasi.ro

 

spot_img

Articole asemănătoare

Primul scaner cu raze X pentru combaterea activitățior ilicite, inaugurat în biroul de frontieră… Foto

Primul scaner cu raze X pentru combaterea activitățior ilicite, inaugurat în biroul de frontieră... Unde anume, vom afla cititnd materialul care urmează.

Infoanunț: Stay Fit Gym va deschide două noi locaţii. FOTO

Infoanunț: Stay Fit Gym va deschide două noi locaţii. Unde? Când? La aceste întrebări răspundem azi în cele...

Donație primită de Muzeul Național de Istorie a României – micro-expoziție și recital extraordinar

Donație primită de Muzeul Național de Istorie a României - micro-expoziție și recital extraordinar. Azi, la Infoanunț.

Cartușe uitate în bagaje, găsite la Aeroportul Internațional Chișinău. Foto

Cartușe uitate în bagaje, găsite la Aeroportul Internațional ... Mai multe amănunte, azi, la Infoanunț.