NOU!

Date:

Share post:

Programul de operare al zborurilor pentru sezonul de vară 2016

Începând cu 27 martie 2016, pe Aeroportul Internaţional Chişinău sunt operate zboruri conform noului program pentru sezonul de vară 2016. Vara anului 2016 vine cu 4 rute noi, 14 companii aeriene, 37 destinaţii şi cu frecvenţa zborurilor mărită pentru cursele regulate operate direct de pe AIC.

Astfel, spre deosebire de programul de iarnă 2015,  în programul de vară 2016 sunt incluse 3 rute noi ale companiei Air MoldovaFlorenţa, Kerkyra, Rhodos şi o nouă companie aeriană Globus  Airlines, care din iunie va opera de 2 ori/zi încă o rută spre Moscova Domodedovo.

La fel, în perioada 27.03.2016 – 29.10.2016 va creşte frecvenţa zborurilor  pentru cursele regulate precum Varşovia (operată zilnic de compania LOT), Verona (operată de 3 ori/săptămână de compania Volotea), pentru cursa Viena este mărită frecvenţa zilnică a zborurilor de către Austrian Airlines iar destinaţia Madrid a fost reintrodusă în programul de zbor, fiind zilnic operată de către Air Moldova.

Pentru vizualizarea orarului deplin al zborurilor operate pe Aeroportul Chişinău accesaţi linkul site-ului oficial al aeroportului:

http://www.airport.md/full-flight-schedule-ro/

Articolul precedent
Articolul următor
spot_img

Articole asemănătoare

Foto: Cartușe, un pistol și un act falsificat, descoperite la controlul din Aeroportul Chișinău

În Aeroportul Internațional Chișinău, în cadrul controlului special polițiștii de frontieră au depistat cartușe, un pistol și un act falsificat. Documentați pe cazul dat sunt trei cetățeni străini.

Expoziția „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE” merită văzută!

Consiliul Judeţean Vaslui, Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad vă prezintă expoziţia cu caracter temporar „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE”, ce va fi vernisată sâmbătă, 9 decembrie 2023, ora 12.00, la sediul muzeului din str. Republicii nr. 235.

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.