NOU!

Date:

Share post:

Programul de operare al zborurilor pentru sezonul de vară 2016

Începând cu 27 martie 2016, pe Aeroportul Internaţional Chişinău sunt operate zboruri conform noului program pentru sezonul de vară 2016. Vara anului 2016 vine cu 4 rute noi, 14 companii aeriene, 37 destinaţii şi cu frecvenţa zborurilor mărită pentru cursele regulate operate direct de pe AIC.

Astfel, spre deosebire de programul de iarnă 2015,  în programul de vară 2016 sunt incluse 3 rute noi ale companiei Air MoldovaFlorenţa, Kerkyra, Rhodos şi o nouă companie aeriană Globus  Airlines, care din iunie va opera de 2 ori/zi încă o rută spre Moscova Domodedovo.

La fel, în perioada 27.03.2016 – 29.10.2016 va creşte frecvenţa zborurilor  pentru cursele regulate precum Varşovia (operată zilnic de compania LOT), Verona (operată de 3 ori/săptămână de compania Volotea), pentru cursa Viena este mărită frecvenţa zilnică a zborurilor de către Austrian Airlines iar destinaţia Madrid a fost reintrodusă în programul de zbor, fiind zilnic operată de către Air Moldova.

Pentru vizualizarea orarului deplin al zborurilor operate pe Aeroportul Chişinău accesaţi linkul site-ului oficial al aeroportului:

http://www.airport.md/full-flight-schedule-ro/

Articolul precedent
Articolul următor
spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată. Până nu de mult, căutam remedii de însănătoșire în diferite colțuri ale țării (România n.r.), pe la numeroși medici renumiți, cu diferite recomandări pe care le-am adunat în timp.

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu …

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu ... Pe 20 mai sarbatorim Ziua Mondiala a Albinelor, o ocazie perfecta pentru a recunoaste si aprecia contributia acestor miracole ale naturii la bunastarea noastra.

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 – 2020”, la Muzeul … Foto

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 - 2020”, la Muzeul ... Pentru a afla care este muzeul citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Foto

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Acesta este subiectul pe care îl dezvoltăm în continuare, azi, la Infoanunț.