O farfurie uriașă în centrul Chișinăului!

Date:

Share post:

Se pare că luna aprilie aduce lucruri din cele mai ciudate în Chișinău. Anul trecut, cam în aceeași perioadă, furtuna de zăpadă a șocat întreaga Capitală. Anul acesta, situația nu este atât de dramatică, dar nu mai puțin impresionantă. O farfurie gigantică a “aterizat” în fața Palatului Național Nicolae Sulac.

Amatorii de mistere vor avea motiv de satisfacție – o farfurie imensă, flancată de o furculiță și un cuțit nu mai puțin imense, cu siguranță, vor atrage atenția fanilor de selfies și a publicului curios. Oare ce se întâmplă? Acesta nu este un OZN, este un obiect de origine perfect pământească. Dovadă este inscripția de pe farfurie: # tusovkaculinară (puțin probabil că extratereștrii folosesc hashtag-uri), data de 10-13 mai și Moldexpo.

spot_img

Articole asemănătoare

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Foto

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Te-ai bucurat de cele mai frumoase evenimente sub cerul liber, ai avut parte de distracție.

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu. Muzeul Național de Istorie a României organizează, în lunile iulie și august 2024, o serie de ateliere de creație și educație muzeală care valorifică două dintre expozițiile temporare disponibile publicului în această perioadă.

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Foto

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Mai multe amănunte, în continuare, la Infoanunț.

Știați că… UAIC ocupă locul … în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024

Știați că... UAIC ocupă locul ... în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024.