marți, mai 30, 2023
21.3 C
București
spot_img

Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri. Foto

Ziua de miercuri, 22 martie 2022, a început cu percheziții și arestări. La București arestări în dosarul Meduza iar în regiunea Moldovei, percheziții.

La data de 22 martie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Bacău, efectuează opt percheziții domiciliare, în județul Bacău.
Este vorba despre trei cauze care au ca obiect săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc.
Astfel, în perioada 2022 – martie 2023, mai multe persoane ar fi comercializat droguri de risc și de mare risc (cannabis și amfetamine), către consumatori, inclusiv elevi, din municipiul Bacău și localitățile învecinate.
Peste 20 de persoane urmează să fie conduse, pentru audieri, la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, după cum a transmis pentru Infoanunț, Cătălina Păduraru, comisar poliție.
La acțiunea dată participă polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.
Pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole