Persoanele care vor să utilizeze metroul ca mijloc de transport în comun pot plăti contactless. FOTO

Date:

Share post:

Metrorex a finalizat montarea de terminale contactless la toate aparatele de vândut titluri de călătorie din toate stațiile Magistralei 2 de metrou.

În doar 10 secunde, persoanele care vor să utilizeze metroul ca mijloc de transport în comun pot plăti contactless cu 💳cardul bancar Visa/Mastercard, 📱smartphone-ul sau ⌚️smartwatch-ul la cele 55 de aparate de vândut cartele aflate în cele 14 stații ale Magistralei 2 situate în Berceni, Dimitrie Leonida, Apărătorii Patriei, Piața Sudului, Constantin Brâncoveanu, Eroii Revoluției, Tineretului, Piața Unirii 2, Universitate, Piața Romană, Piața Victoriei 1, Aviatorilor, Aurel Vlaicu și Pipera.

Accesul la metroul din București se poate face mult mai ușor, prin simpla apropiere a cardului bancar contactless MasterCard sau Visa, indiferent de banca emitentă, la porțile de acces.

În cazul în care un călător dorește să achite mai multe intrări cu același card sau dispozitiv, trebuie să apese, începând cu a doua tranzacție consecutivă, tasta „+” de pe ecranul porților de acces și apoi să apropie cardul de semnul contactless, după cum a precizat directorul general al Metrorex, ec. Mariana MICLĂUȘ, într-un comunicat trimis psred ifuzare redacției INFO ANUNȚ.

spot_img

Articole asemănătoare

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.

Cine se extinde în Spania, unde lansează al patrulea activ imobiliar, în valoare de 3,5 mil. dolari. Foto

MetaWealth, cea mai importantă platformă de investiții imobiliare fracționate, se extinde în Spania și lansează al patrulea asset din portofoliu.

Surprizele minunate de la Festivalul SFR

Vorbim în cele ce urmează despre minunatele surprize ale Festivalului SFR. Organizatorii festivalului Serile Filmului Românesc anunță lansarea celui de-al treilea număr al ziarului CineGazeta SFR.