sâmbătă, noiembrie 26, 2022
spot_img
AcasăINFO ACTUALITATEPersoanele care vor să utilizeze metroul ca mijloc de transport în comun...

Persoanele care vor să utilizeze metroul ca mijloc de transport în comun pot plăti contactless. FOTO

Metrorex a finalizat montarea de terminale contactless la toate aparatele de vândut titluri de călătorie din toate stațiile Magistralei 2 de metrou.

În doar 10 secunde, persoanele care vor să utilizeze metroul ca mijloc de transport în comun pot plăti contactless cu 💳cardul bancar Visa/Mastercard, 📱smartphone-ul sau ⌚️smartwatch-ul la cele 55 de aparate de vândut cartele aflate în cele 14 stații ale Magistralei 2 situate în Berceni, Dimitrie Leonida, Apărătorii Patriei, Piața Sudului, Constantin Brâncoveanu, Eroii Revoluției, Tineretului, Piața Unirii 2, Universitate, Piața Romană, Piața Victoriei 1, Aviatorilor, Aurel Vlaicu și Pipera.

Accesul la metroul din București se poate face mult mai ușor, prin simpla apropiere a cardului bancar contactless MasterCard sau Visa, indiferent de banca emitentă, la porțile de acces.

În cazul în care un călător dorește să achite mai multe intrări cu același card sau dispozitiv, trebuie să apese, începând cu a doua tranzacție consecutivă, tasta „+” de pe ecranul porților de acces și apoi să apropie cardul de semnul contactless, după cum a precizat directorul general al Metrorex, ec. Mariana MICLĂUȘ, într-un comunicat trimis psred ifuzare redacției INFO ANUNȚ.

RECOMANDARE
- Advertisment -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE