Polițiștii băcăuani s-au alăturat echipei Patrula Internetului din Berești-Tazlău

Date:

Share post:

La data de 20 mai a.c., polițiștii Postului de Poliție Berești-Tazlău au desfășurat o activitate preventivă, în cadrul campaniei Patrula Internetului, la Şcoala Generală Găiceana.

La activitate au participat elevi, cadre didactice şi reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, după cum se arată într-un comunicat informativ, emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Prin aceste întâlniri, polițiștii își propun conștientizarea de către elevi în privința potențialelor pericole online, aceștia fiind vulnerabili în fața provocărilor întâlnite în mediul virtual.

Întâlnirile au un caracter interactiv, menite să stârnescă interesul și implicarea elevilor în argumentarea beneficiilor internetului și înțelegerea fenomenului criminalității.

Text și foto: Poliția Română Bacău

spot_img

Articole asemănătoare

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Foto

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Te-ai bucurat de cele mai frumoase evenimente sub cerul liber, ai avut parte de distracție.

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu. Muzeul Național de Istorie a României organizează, în lunile iulie și august 2024, o serie de ateliere de creație și educație muzeală care valorifică două dintre expozițiile temporare disponibile publicului în această perioadă.

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Foto

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Mai multe amănunte, în continuare, la Infoanunț.

Știați că… UAIC ocupă locul … în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024

Știați că... UAIC ocupă locul ... în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024.