Portalul imobiliar Wizmo.ro devine gratuit

Date:

Share post:

Wizmo.ro, primul portal imobiliar bilingv din România, devine gratuit. Această decizie vine la două luni distanță de anunțul prin care compania a deschis posibilitatea unui nou parteneriat financiar pentru asociați, care pot gestiona până la 49% din activele companiei. Specializată în listări de anunțuri, platforma a adunat peste 1 milion de euro finanțare din partea unui grup de investitori belgieni. 

La scurt timp după evenimentul organizat în vară la București, unde s-a lansat ideea de parteneriat financiar pentru agenții și dezvoltatorii imobiliari, au avut loc dezbateri orientate către posibile schimbări ale platformei. Astfel, în urma feedback-ului primit, echipa Wizmo.ro a luat decizia ca portalul imobiliar să devină complet gratuit, pentru a putea ajunge la cât mai mulți oameni.  Așadar, începând de astăzi, orice profesionist sau persoană fizică își poate adăuga gratuit listările imobiliare pe Wizmo.ro.

Platforma Wizmo.ro are integrări cu majoritatea CRM-urilor utilizate pe piață, care pot fi utilizate acum pentru a lansa anunțuri gratuite. În prezent, platforma are peste 72.000 de proprietăți listate și vizează o valoare de circa 200.000.

spot_img

Articole asemănătoare

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024. Răspunsul îl aflăm dintr-un sondaj EUROCHAMBRES.

Start campanie de împădurire! Video

S-a dat startul campaniei de împădurire! Mai multe amănunte și o filmare, în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Mai multe întreprinderi sunt investigate de Fisc pentru insolvabilitate intenționată

Mai multe întreprinderi investigate de Fisc pentru insolvabilitate intenționată. Unde și mai multe amănunte despre subiectul dat, în cele ce urmează.

Ziua Internațională a Femeii, pe strune de vioară. Cine, unde, când? Foto

Ziua Internațională a Femeii, pe strune de vioară. Cine, unde, când? La aceste întrebări, răspundem în celel ce urmează.