Portalul imobiliar Wizmo.ro devine gratuit

Date:

Share post:

Wizmo.ro, primul portal imobiliar bilingv din România, devine gratuit. Această decizie vine la două luni distanță de anunțul prin care compania a deschis posibilitatea unui nou parteneriat financiar pentru asociați, care pot gestiona până la 49% din activele companiei. Specializată în listări de anunțuri, platforma a adunat peste 1 milion de euro finanțare din partea unui grup de investitori belgieni. 

La scurt timp după evenimentul organizat în vară la București, unde s-a lansat ideea de parteneriat financiar pentru agenții și dezvoltatorii imobiliari, au avut loc dezbateri orientate către posibile schimbări ale platformei. Astfel, în urma feedback-ului primit, echipa Wizmo.ro a luat decizia ca portalul imobiliar să devină complet gratuit, pentru a putea ajunge la cât mai mulți oameni.  Așadar, începând de astăzi, orice profesionist sau persoană fizică își poate adăuga gratuit listările imobiliare pe Wizmo.ro.

Platforma Wizmo.ro are integrări cu majoritatea CRM-urilor utilizate pe piață, care pot fi utilizate acum pentru a lansa anunțuri gratuite. În prezent, platforma are peste 72.000 de proprietăți listate și vizează o valoare de circa 200.000.

spot_img

Articole asemănătoare

Weekend dedicat întregii familii, la Palas: Pet Event revine cu o nouă ediție

Weekend dedicat întregii familii, la Palas: Pet Event revine cu o nouă ediție, iar Auto Deals aduce oferte și reduceri la cele mai noi modele de maşini, motociclete şi scutere.

Eveniment: Zilele Europene ale Arheologiei (ZEA). Când și unde?

Eveniment: Zilele Europene ale Arheologiei (ZEA). Când și unde? La aceste întrebări răspundem în cele ce urmează.

Azi s-a dat startul: Concursul Național de Ecologie, Ecoturism și Protecția Mediului ,,Floare de Lotus”

Azi începe Concursul Național de Ecologie, Ecoturism și Protecția Mediului ,,Floare de Lotus”. Mai multe amănunte în acest sens, la Infoanunț.

Invitație! Trăiește emoția competiției și vino pentru a susține naționala României la Euro 2024. Unde?

Invitație! Trăiește emoția competiției și vino pentru a susține naționala României la Euro 2024. Unde? Răspunsul îl veți...