marți, mai 30, 2023
21.3 C
București
spot_img

Poveste incredibilă, dar adevărată. O mărturie despre vindecare miraculoasă

Miracolele există indiferent dacă noi credem sau nu în ele. Și ca dovadă stau mărturiile despre vindecări miraculoase.

În vis unui copil i s-a arătat Sfântul Nectarie. Și mai mult decât atât sfântul i-a spus micuțului că l-a operat și vindecarea este mai mult ca sigură. Totul s-a întâmplant exact în ziua în care copilul trebuia dus la spital pentru o intervenție chirurgicală de urgență.

Povestea acestui copil, redată de părinții lui, este scrisă în cartea ”Pe mine m-a operat Sfântul Nectarie”.

Și acesta este doar un exemplu.

Intervenția lumii nevăzute este o realitate și funcționează după proiile reguli.

Sunt aleși oameni cu inima curată, pură, imaculată sau cei cărora li se oferă o șansă pentru a realiza în acestă viață ceea ce au promis chiar înainte de a se naște.

Este greu de înțeles pentru o minte umană cum funcționează logica divină.

 

Părintele Arsenie Boca a spus și el la un moment dat: ”din lumea de dincolo vă voi ajuta mai mult decât vă ajut de aici, de pe Pământ”. De ce oare a spus așa? Pentru că energia divină este extraordinară și atunci când decide să ajute oamenii, rezultatele sunt de-a dreptul miraculoase.

Vindecare cu rugăciune. Au existat și există oameni care se vindecă prin rugiciune. Uneori se roagă singuri, din profunzimea sufletului, alteori se roagă mai mulși oameni, conștienți, în grup. Și într-un caz și în altul, minunile își fac efectul.

”După ce au făcut analizele copilului, părinții au înțeles că într-adevăr copilul fusese operat în vis de Părintele Nectarie”, este concluzia cărții mai sus menționate.

Și copiii nu mint niciodată, ei au sfuletul pur și curat ca lacrima. Ei vin pe lume imaculați, doar că mai târziu, adulți fiind, mulți o iau pe drumuri greșite, dar aceasta este altă poveste.

Iar noi adulți fiind avem nevoie de un singur ingerdient: credința și toate visele vor deveni realitate. 

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole