Poveste incredibilă, dar adevărată. O mărturie despre vindecare miraculoasă

Date:

Share post:

Miracolele există indiferent dacă noi credem sau nu în ele. Și ca dovadă stau mărturiile despre vindecări miraculoase.

În vis unui copil i s-a arătat Sfântul Nectarie. Și mai mult decât atât sfântul i-a spus micuțului că l-a operat și vindecarea este mai mult ca sigură. Totul s-a întâmplant exact în ziua în care copilul trebuia dus la spital pentru o intervenție chirurgicală de urgență.

Povestea acestui copil, redată de părinții lui, este scrisă în cartea ”Pe mine m-a operat Sfântul Nectarie”.

Și acesta este doar un exemplu.

Intervenția lumii nevăzute este o realitate și funcționează după proiile reguli.

Sunt aleși oameni cu inima curată, pură, imaculată sau cei cărora li se oferă o șansă pentru a realiza în acestă viață ceea ce au promis chiar înainte de a se naște.

Este greu de înțeles pentru o minte umană cum funcționează logica divină.

 

Părintele Arsenie Boca a spus și el la un moment dat: ”din lumea de dincolo vă voi ajuta mai mult decât vă ajut de aici, de pe Pământ”. De ce oare a spus așa? Pentru că energia divină este extraordinară și atunci când decide să ajute oamenii, rezultatele sunt de-a dreptul miraculoase.

Vindecare cu rugăciune. Au existat și există oameni care se vindecă prin rugiciune. Uneori se roagă singuri, din profunzimea sufletului, alteori se roagă mai mulși oameni, conștienți, în grup. Și într-un caz și în altul, minunile își fac efectul.

”După ce au făcut analizele copilului, părinții au înțeles că într-adevăr copilul fusese operat în vis de Părintele Nectarie”, este concluzia cărții mai sus menționate.

Și copiii nu mint niciodată, ei au sfuletul pur și curat ca lacrima. Ei vin pe lume imaculați, doar că mai târziu, adulți fiind, mulți o iau pe drumuri greșite, dar aceasta este altă poveste.

Iar noi adulți fiind avem nevoie de un singur ingerdient: credința și toate visele vor deveni realitate. 

spot_img

Articole asemănătoare

Foto: Cartușe, un pistol și un act falsificat, descoperite la controlul din Aeroportul Chișinău

În Aeroportul Internațional Chișinău, în cadrul controlului special polițiștii de frontieră au depistat cartușe, un pistol și un act falsificat. Documentați pe cazul dat sunt trei cetățeni străini.

Expoziția „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE” merită văzută!

Consiliul Judeţean Vaslui, Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad vă prezintă expoziţia cu caracter temporar „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE”, ce va fi vernisată sâmbătă, 9 decembrie 2023, ora 12.00, la sediul muzeului din str. Republicii nr. 235.

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.