Prezenți la Târgul de Cariere

Date:

Share post:

Astăzi, 16 ianuarie 2024, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră a participat activ la Târgul de Cariere organizat de Guvernul Republicii Moldova. Evenimentul a oferit o platformă pentru prezentarea a peste 200 de oferte de angajare în diverse instituții subordonate Guvernului.
Inspectoratul General a expus oferte de angajare în cadrul instituției, invitând potențialii candidați să se alăture echipei profesioniste și dedicate. Această inițiativă reprezintă un pas important în procesul de recrutare și atragere a tinerilor care doresc să contribuie la menținerea securității frontierelor țării noastră.
Persoanele interesate de cariera în cadrul Poliției de Frontieră au fost încurajate și ajutate de colegele noastre să exploreze ofertele de angajare prezentate și să se alăture echipei dedicate care asigură integritatea și securitatea frontierei Republicii Moldova. Tinerii au primit detalii privind procedura de angajare, dar și specificul funcțiilor vacante.
Text și foto: Secția relații publice, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI RM
spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.