Top trei cărți de spiritualitate scrise de renumitul Deepak Chopra

Date:

Share post:

În ultimii 30 de ani, Deepak Chopra s-a aflat în fruntea revoluției meditației în Occident.

Medic și profesor în medicină, management și studii asupra conștiinței, autorul a ajutat milioane de oameni din toată lumea să exploreze relația dintre minte, corp, spirit prin metodele lui de vindecare și transformare personală.

Deepak Chopra s-a născut la 22 octombrie 194,  este un autor indian-american și susținător al medicinei alternative. Figură proeminentă în mișcarea New Age, cărțile și videoclipurile sale au făcut din el una dintre cele mai cunoscute și mai bogate figuri din medicina alternativă.  Discuțiile sale despre vindecarea cuantică au fost caracterizate ca fiind o tehnobababă – “bălmăjeală incoerentă presărată cu termeni științifici” care îi înnebunește pe cei care înțeleg cu adevărat fizica[9] și ca fiind o “redefinire a greșelii”.

Top trei cărți de spiritualitate scrise de renumitul Deepak Chopra

Iată un TOP trei cărți de spiritualitate și vindecare scrise de autorul bestseller Deepak Chopra și traduse la Editura For You, se arată într-o pagină specializată de promovare a cărților.

Cartea secretelor

„Cartea secretelor” a lui Deepak Chopra ne îndreaptă către un lucru cert: nu lucrurile exterioare tulbură dorința supremă care se află în sufletul oamenilor. Eul cel mai profund tânjește după sensul vieții, sfârșitul suferinței și răspunsuri la enigmele legate de dragoste, moarte, Dumnezeu, suflet, bine și rău. Această carte de spiritualitate și vindecare este „cea mai rafinată şi mai profundă dintre cărţile lui Deepak Chopra, de până acum” (Ken Wilber).

Meditația totală

Trezirea nu este un scop îndepărtat, ci poate fi realitatea ta zilnică, începând aici și acum. „Meditația totală”, cea mai nouă carte scrisă de Deepak Chopra, ne oferă o reinterpretare revoluționară a beneficiilor fizice, mentale, emoționale, relaționale și spirituale pe care le aduce această practică.

Totul pentru a trăi liber, împlinit și fericit 24 de ore pe zi! În această carte de spiritualitate vei găsi mantre, meditații și noi cercetări care demonstrează beneficiile acestora.

Viața după moarte

Știința și marile tradiții de înțelepciune ale lumii ne demonstrează că „lumea de Dincolo” nu este separată de „lumea de aici”, ci totul este cuprins într-o realitată unică, una care cuprinde lumile, timpurile și spațiile.

Cartea „Viața după moarte” a autorului Deepak Chopra ne arată cum putem folosi acest lucru pentru propria noastră evoluție a sufletului, scopul final fiind acela de a ne elimina frica și a ne recupera controlul asupra vieții noastre și a ne explora întregul potenția.

În librăriile din România, oriunde am intra, cu siguranță, vom găsi una sau chiar toate cele trei cărți prezetate astăzi.

Text: Elena Ștefan

Foto: Blog 1cartepesaptamana

spot_img

Articole asemănătoare

Foto: Cartușe, un pistol și un act falsificat, descoperite la controlul din Aeroportul Chișinău

În Aeroportul Internațional Chișinău, în cadrul controlului special polițiștii de frontieră au depistat cartușe, un pistol și un act falsificat. Documentați pe cazul dat sunt trei cetățeni străini.

Expoziția „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE” merită văzută!

Consiliul Judeţean Vaslui, Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad vă prezintă expoziţia cu caracter temporar „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE”, ce va fi vernisată sâmbătă, 9 decembrie 2023, ora 12.00, la sediul muzeului din str. Republicii nr. 235.

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.