Programul Demo Environment

Date:

Share post:

O nouă oportunitate pentru antreprenori oferită de Agenția suedeză pentru dezvoltare şi cooperare internațională. S-a lansat apelul de propuneri de proiecte în cadrul Programului Demo Environment.

A fost lansat apelul de propuneri de proiecte pentru Programul Demo Environment – program de granturi în domeniul transferului de tehnologii, finanțat de Agenția Suediei pentru cooperare şi dezvoltare (SIDA) şi implementat de către Agenția Suediei pentru creștere economică și regională (Tillvaxtverket).

Programul se focusează pe următoarele domenii prioritare: epurarea apelor, sisteme de salubrizare, energie regenerabilă, amenajarea urbanistică. Suma per grant este de până la circa 34 mii euro fără necesitate de co-finanţare. Exemple de activități: studii de fezabilitate, cercetare de piață, instruiri.

Pentru a fi eligibili în cadrul apelului, aplicanţii trebuie să întrunească următoarele cerinţe:

  • aplicantul lider trebuie să fie o companie/organizație localizată în afara Republicii Moldova*, iar partenerul proiectului trebuie să fie o companie înregistrată în Republica Moldova;
  • partenerii urmează să încheie un Acord de parteneriat;
  • ambii parteneri trebuie să fie activi cel puţin 3 ani pe piață și să aibă minim câte 3 angajați;
  • sunt încurajate să aplice întreprinderile mici și mijlocii.

Propunerile de proiecte se depun până la 15 martie 2019 pe platforma on-line, care poate fi accesată aici.

*aplicantul lider poate fi din orice țară, cu excepția: Kenya, Mozambic, Tanzania, Zambia, Bangladesh, Cambodgia, Bolivia, Columbia, Guatemala, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Georgia, Republica Moldova, Ucraina.

Autor: Sofia Filip
Foto: Guvernul Republicii Moldova

 

spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată. Până nu de mult, căutam remedii de însănătoșire în diferite colțuri ale țării (România n.r.), pe la numeroși medici renumiți, cu diferite recomandări pe care le-am adunat în timp.

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu …

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu ... Pe 20 mai sarbatorim Ziua Mondiala a Albinelor, o ocazie perfecta pentru a recunoaste si aprecia contributia acestor miracole ale naturii la bunastarea noastra.

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 – 2020”, la Muzeul … Foto

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 - 2020”, la Muzeul ... Pentru a afla care este muzeul citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Foto

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Acesta este subiectul pe care îl dezvoltăm în continuare, azi, la Infoanunț.