Programul lui Moș Crăciun costă între 25 și 50 de euro

Date:

Share post:

În aceste zile, la Chișinău, pregătirile pentru spectacolele de Crăciun, organizate de grădinițe, au de parcurs ultima sută de metri. După ce au răsuflat ușurate, că au l-au găsit pe Moș Crăciun, cu rezervare prealabilă, educatorele de la Grădinița Mickey Mouse din Chișinău fac repetiții zi de zi.

Copiii din toate grupele, de la cea mică până la cea pregătitoare de școală, au împodobit, deja, bradul. Așa că imediat după aceasta s-au pus pe treabă și repetă, în fiecare dimineață, poeziile și cântecele cu care trebuie să îl impreioneze pe vestitul  Moș Crăciun.

Ca în fiecare an, spectacolele de la Grădinița Mickey Mouse sunt interactive, copiii implicându-i și pe părinți în jocul lor minunat.

O idee inedită a anului 2017, pe care a avut-o directorul grădiniței, Diana Todoroșcean, constă în strângerea de cadouri – cărți, jucării, creioane colorate, altele – în cutiile de pantofi ale părinților, pentru a le oferi în dar Moșului, care va trece neapărat și pe la copii cu o situație materială precară.

Prin intermediul unei anchete de presă, am aflat că prețul programului lui Moș Cărciun, la grădinițe, variază de la 25 la 50 de euro/spectacol – vizionarea momentelor artistice pregătite special pentru Moș, oferirea cadourilor, sesiunea foto.

Potrivit opiniei lui Moș Crăciun, anul acesta cererile au crescut vertiginos, astfel încât se poate vorbi de o adevărată avalanșă de cereri.

Întrebați care au fost cele mai neplăcute momente din cariera lor, aceștia ne-au spus că în unele familii, tații insistă să servescă un păhărel cu ei, după program, iar în altă situație, ambii părinți, fără să vorbească între ei, au chemat nu unul, ci doi Moși Crăciuni.

 

 

Ligia Beatrice Vasilescu, Ion Panfil

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.