joi, martie 30, 2023
11.9 C
București
spot_img

Prostand Group, or. Chişinău

Timp de mai bine de 21 de ani, Grupul de companii PROSTAND este unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori, pe teritoriul Republicii Moldova, de articole de birotică, produse chimice de uz casnic, produse de igienă, produse de menaj şi mărfuri de consum cotidian. 

Grupul de companii PROSTAND dezvoltă proiecte de realizare a produselor de consum cotidian de calitate înaltă prin următoarele canale de distribuție:

1. Comerț cu amănuntul prin intermediul dealerilor-parteneri din întreaga țară.

2. Distribuția prin canalele de rețele comerciale din Moldova.

3. Vânzări prin intermediul reţelelor comerciale specializate.

4. Vânzări cu amănuntul și on-line.

5. Vânzări corporative, inclusiv HoReCa.

Scopul PROSTAND Group prevede satisfacerea cât mai amplă a cererii de livrare de bunuri de consum de înaltă calitate pe tot teritoriul Moldovei la prețuri competitive.

Managerii companiei, întotdeauna corecţi şi binevoitori, vă vor putea ajuta şi oferi un sfat pentru a face cea mai bună alegere vizând produsele, cu cel mai mare beneficiu pentru Dvs. și pentru compania Dvs.

Pe lângă sortimentul variat de produse pe care le propune Prostand Group (mai mult de 7.500 de unități), compania vă oferă cele mai avantajoase modalități de plată, transport gratuit și disponibilitatea constantă a mărfurilor comandate.

”Suntem întotdeauna alături de Partenerii noștri!”

Adresa: str. Doina 199/1, or. Chişinău
Telefon: (+373 22) 806 680
Fax: (+373 22) 806 601
Gsm: (+373 79) 777 115
Orar: L-V: 8.30-17.30

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole