vineri, martie 31, 2023
7.2 C
București
spot_img

Prostand.md, un magazin online, oferă un sortiment variat de produse

PROSTAND.md  este un magazin online cu un sortiment foarte variat de produse de larg consum și rechizite de birou. Aici veți găsi produse pentru creativitate, studii și pentru munca de zi de zi în oficiu; produse igienice pentru toate vârstele, produse de curățat și detergenți  pentru orice fel de suprafețe; cele mai actuale produse cosmetice pentru îngrijirea corpului, feței și a părului; mărfuri de uz casnic, insecticide pentru protejarea încăperilor și a omului de insecte; cosmetice pentru încălțăminte; veselă de unică folosință, ambalaje etc, se arată într-un anunț informativ emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Potrivit destinației lor, toate bunurile pot fi împărțite în următoarele grupuri:

  1. Produse chimice de uz casnic, produse de curățare, produse chimice pentru îngrijirea casei și a biroului etc.
  2. Rechizite de birou, hârtie și produse din hârtie, sisteme de arhivare, mape diverse pentru acte, accesorii de birou etc.

III. Produse de îngrijire personală, produse cosmetice pentru îngrijirea pielii și a corpului.

  1. Veselă de unică folosință, ambalaje.

Grupul I include detergenți de înaltă calitate și produse de curățare testate dea lungul timpului de către consumatori și produse de uz casnic ale mărcilor: Peros, TEX, NECO, Stella Pack, Anna Zaradna, Prostand ș.a. În afară de detergenți și produse de curățat aici veți găsi cei mai buni saci de gunoi de pe piața Moldovei, șervețele umede, bureți de bucătărie, mănuși, mopuri și teuri, perii, raclete, urne etc. În acest grup, puteți găsi, de asemenea, un sortiment larg de produse cosmetice pentru îngrijirea  încălțămintei de la  cele mai bune branduri din Europa: Salamander, Erdal, Sitil, tălpi interioare pentru încălțăminte, accesorii.

În această categorie se mai includ toate tipurile de insecticide pentru a proteja încăperile de insecte, pentru protecția  corpului de țânțari, creme pentru copii și adulți contra mușcăturilor, printre cele mai renumite mărci comerciale  sunt: Killtox, OZZ, Komaroff etc.

Atenție! În paralel cu produsele pentru îngrijirea casei, mereu, vin produsele chimice. Tendințele în alegerea lor se reduc la achiziționarea ambalajelor mari, ce sunt mai econome. Cel mai des alegerea cade pe categoriile de mărfuri care corespund raportului preț-calitate. Pe site-ul Prostand.md veți găsi cele mai calitative produse la cele mai atractive prețuri, după cum transmite PR Prostand.md.

Grupul II include hârtie și produse din hârtie, cea mai importantă este hârtia de birou, precum și toate tipurile de caiete, agende, flipchart-uri, albume, hârtie pentru notițe, benzi de cecuri, plicuri de diferite mărimi, hârtie autoadezivă și etichete.

În ciuda utilizării zilnice a computerelor și a gadget-urilor,  fără pixuri și creioane, munca de zi cu zi în oficii și instituțiile de învățământ pur și simplu se vor opri în loc. Acestea sunt folosite pentru a semna documente, pentru a completa agende, sau pentru a crea notițe. Scrierea ideilor pe hârtie nu este doar comodă dar și utilă: vă permite să vă distrageți de la munca monotonă, să vă relaxați și să va odihniți. Ca urmare, productivitatea crește de mai multe ori. În această categorie se includ: pixurile, creioanele, markerii permanenți, markerii pentru table, toate tipurile de clei, benzi de corecție, radiere, ascuțitoare etc.

Tehnica de birou  – include echipamentele auxiliare, care simplifică lucrul mecanic, cum ar fi: calculatoarele, perforatoarele pentru găurirea și coaserea documentelor, capsatoarele, cuțitele de birou și foarfecele, mașinile de distrugere a hârtiei, aparatele de îndosariat plastic și laminatoarele.

Rechizitele de birou mărunte, de asemenea sunt foarte importante: clamele și suporturile pentru ele, scoabe, bindere, pioneze, magnete, lupe, bureți pentru degete, elastice pentru bani etc.

Sistemele  de arhivare a documentelor – aici, lista va include sistemele de arhivare concepute pentru a stoca și livra documente și acte. Acestea vă permit să sistematizați documentele, să le oferiți un aspect solid, să le  protejați de praf:

– Dosarul  registrator. Se folosește  în contabilitate și în alte departamente care procesează și stochează o cantitate mare de informații pe hârtie.

– Dosarul  cu fișiere. Este folosit pentru stocarea și livrarea documentelor. Protejează fiabil documentele importante, deoarece fiecare foaie (document) este plasată într-un fișier separat.

– Mapele cu buton și servietele. Sunt folosite cel mai des de curieri în timpul livrării.

– Dosarul cu  inele. Are o structură rigidă și un mecanism cu inel fiabil, potrivit pentru stocarea cantităților mari de informații. Acesta vă permite să găsiți cu ușurință documentele dorite, să adăugați și să scoateți foi. Documentele din ea nu se îndoaie și arată îngrijit.

– Separatoarele de pagini colorate. Ele îmbunătățesc forma și tipul de arhivare, scurtează timpul de căutare a documentelor și sistematizează informațiile, după cum transmite aceeași sursă media.

Accesoriile de birou – ajută la sistematizarea hârtiei vă scapă de haosul de pe masă.  Numele și caracteristicile cărora sunt următoarele:

–  Suporturile – sunt folosite pentru păstrarea pixurilor, creioanelor, radierelor, foarfecelor, hârtiei pentru notițe ș.a.

– Seturile  de masă –suporturi  pentru organizarea spațiului de lucru este vândut cu sau fără  rechizite, se folosește pentru stocarea documentelor.

– Corectorii și scotch-urile.  Dacă în completarea actelor se face o greșeală, nu este un motiv de panică. În lista  rechizitelor de birou necesare se  includ  benzile adezive și corectorii. La lipirea unei foi rupte cu informații importante vă ajută scotch-ul, iar la corectarea unei greșeli este destulă doar o simplă atingere cu un pix corector.

III. Asigurarea igienei  comoditatea, confortul și siguranța oamenilor este cheia unui birou de succes și curat. Cea mai largă gamă de mijloace pentru igienă o veți găsi la PROSTAND.md. O gamă variată  de hârtie igienică; șervețele de hârtie, șervețele de buzunar; prosoape de hârtie pentru casă, birou și HoReCa, șervețele umede de cele mai diferite tipuri și producători, precum și scutece de unică folosință pentru copii și pentru adulți.

Dar, pentru curățarea zilnică a oficiilor, cabinelor de WC și a locurilor publice, este mai bine să folosiți produse de curățare profesionale. Pentru menținerea curățeniei, obligatoriu se prevede săpun pentru mâini; soluții  pentru dezinfectarea grupurilor sanitare; soluții  pentru curățarea suprafețelor  de bucătărie, pardoseli, ferestre, mobilier, covoare; spray-uri pentru împrospătarea aerului și blocuri înlocuibile pentru vasul de closet. Ele acționează, de asemenea, ca agenți preventivi în lupta cu microbii și bacteriile.

Atenție! În baie, produsele de uz casnic sunt strâns interconectate cu produsele chimice de uz casnic. Ajută la menținerea curățeniei și la eliminarea mirosurilor neplăcute,precum și  a microorganismelor dăunătoare.

De asemenea la PROSTAND.md  găsiți o gamă foarte variată de mijloace pentru îngrijirea corpului, tenului și a părului: geluri de duș, șampoane, măști și serumuri pentru față,  de la cele mai renumite branduri precum Marion, Selfie Project, Biotaniqe, Clix etc.

  1. Veselă și ambalare – vesela de unică folosință a devenit un atribut necesar pentru fiecare casă modernă și birou. Foarte multe companii organizează degustări, recepții, festivaluri, picnicuri folosind pentru aceasta veselă de unică folosință: pahare din hârtie sau plastic (în special sunt la căutare în birourile unde sunt coolere de apă); farfurii; linguri; furculițe; agitatoare pentru zahăr; scobitori; fețe de masă de unică folosință; prosoape și șervețele din hârtie; șervețele umede, inclusiv antibacteriene.

Pentru a achiziționa rapid și econom toate cele mai sus enumerate, și nu numai, în ajutor vă vine online  magazinul PROSTAND.md care are următoarele avantaje:

            – O GAMĂ VARIATĂ DE BRENDURI cum ar fi: Link, MAS, Aihao, My-Tech, Codlo, Peros, TEX, Freshmaker, Sofia, Tento, Paddlers, Tango, Neco, Anna Zaradna, Stella Pack, Prostand și multe altele. Compania lucrează direct cu producătorii, astfel încât prețurile sunt foarte convenabile, iar pe site sunt prezentate doar mărfuri origiale.

– O GAMĂ LARGĂ DE PRODUSE. Pe site puteți face o achiziție din orice localitate a RM, aici veți găsi o gamă largă de produse, de la bunuri pentru casă până la rechizite de birou (mai mult de 7000 de articole).

– ECONOMISIȚI TIMP. Făcând cumpărături online pe site-ul PROSTAND.md veți economisi foarte mult timp. Nu trebuie să ieșiți din casă, birou, să căutați locația magazinului, să ajungeți la el și să așteptați în rând, să căutați dea lungul rafturilor produsul potrivit. Cu un simplu clic veți găsi produsul dorit, să îl comparați cu altele similare și să alegeți cea mai bună opțiune pentru Dvs.

UN SISTEM DE CĂUTARE FOARTE SIMPLU care poate fi efectuat în diferite moduri: după branduri, categorii de mărfuri, denumire, articol sau cod al mărfii.

RĂSPUNSURI RAPIDE din partea specialiștilor companiei, pentru a vă consulta, concretiza comanda deplină, timpul și locul livrării.

APELURI GRATUITE de la orice operator din RM la numărul 0 800 55 551, vă va economisi timpul și vă va da posibilitatea de a primi o consultare detailată despre produsul care vă interesează.

LIVRAREA.  Foarte comod! Agenții de livrare  vă pot aduce comanda absolut GRATUIT în raza orașului Chișinău la o livrare mai mare de 300 lei. De asemenea este posibilă livrarea pe întreg teritoriul RM în dependență de orarul livrărilor și cantitatea mărfii procurate. Un factor foarte important sunt feedback-urile clienților, prețuim fiecare client în parte și mereu suntem gata pentru o cooperare reciprocă și avantajoasă.

PROSTAND.md   – produse de la furnizori direcți și distribuție pe teritoriul Republicii Moldova a mărfurilor de zi cu zi, care activează cu succes pe piață mai bine de  22 de ani. Mereu sunteți bineveniți în show-roomul nostru, vă vom oferi cele mai acceptabile prețuri și cele mai bune calitative produse, cele mai bune condiții de livrare și cooperare și o calitate garantată a bunurilor. Site-ul este actualizat în mod constant cu noi produse și servicii.

Fiecare comerciant, magazin, birou sau persoană fizică  va găsi la PROSTAND.MD prețuri avantajoase și condiții acceptabile de cooperare. 

Text și foto: PR Prostand Republica Moldova

 

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole