vineri, martie 31, 2023
6.7 C
București
spot_img

Returnează borcanele de Tiramisu sau Cremșnit și primești 2 lei reducere/borcan

Știai că – Sticla se descompune în aproximativ un milion de ani, fiind cel mai rezistent deșeu produs de umanitate?

Cu această întrebare demarează campania ”Reciclăm la infinit”. Ideea aparține Cofetăriei Palibo din Iași și a fost demarată în această vară a lui 2021. Până astăzi, 20 iulie 2021, au fost returnate 10 borcănele, pline cândva de bunătățile dulci.

Pentru că grija față de noi înseamnă grija față de mediu, te încurajăm să returnezi în locațiile Palibo borcanele de Tiramisu sau Cremșnit și vei primi 2 lei reducere/borcan la următoare achiziție a unuia dintre aceste produse”, ne transmit inițiatorii campaniei, într-un mesaj informativ.

De ce este bine să reciclăm?

”Pentru că prin reciclare ajutăm planeta să respire. Pentru că în loc să consumăm din resursele încă disponibile, este mai sănătos pentru planetă să consumăm din ceea ce deja a fost folosit. Pentru că e datoria noastră, a tuturor, ca membri ai comunității din care facem parte, să avem grijă de mediul înconjurător. Fiind mai responsabili, vom produce mai puține deșeuri și vom contribui la conturarea unui viitor cu un cer mai senin pentru noi și copiii noștri”, scrie pe site-ul oficial al Cofetăriei Palibo.

Foto: Palibo/site

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole