vineri, septembrie 30, 2022
spot_img
AcasăINFO ACTUALITATESă ajutăm prin omenie, iubire și gânduri de pace

Să ajutăm prin omenie, iubire și gânduri de pace

Schimbarea a început cu anul 2012, când am intrat într-o nouă lume energetică. Toate gândurile și acțiunile noastre sunt văzute, fie că vrem sau nu vrem, în Univers. Există 12 legi universale și încălcând măcar una dintre acestea, plătim.

Cum pot ajuta, eu, tu, noi? În primul rănd dând dovadă de omenie, manifestând iubire și triansmițând telepatic gânduri exclusiv de pace. Prin urmare, citatul de astăzi, la înțelepciunea zilei este acesta: să ajutăm prin omenie, iubire și gânduri de pace!

Se spune că în bine există și o mică doză de rău. Acest rău poate crește prin amplificarea gândurilor negative, credințe greșite, induse de alții sau autoinduse. În schimb, dacă înlăturăm orice gând rău, în interiorul nostru va exista numai binele.

Rețelele sociale sunt pline de analize personale care atestă lipsa de omenie, iubire de oameni. Cum să transmită în Univers acești oameni gânduri de pace? Și aceste analize, în cea mai mare parte, vin de la oameni care nu o dată s-au aflat în pragul morții și cineva, de acolo de Sus, i-a salvat, le-a mai dat o viață. Și cum se manifestă acești oameni după ce au văzut moartea cu ochii? Cu răutate la adresa omenirii și istoriei. Există un singur răspuns în asemenea situații – Iadul există cu adevărat și este tare urât acolo. Nici cel mai mic rău nu s-ar bucura să trăiască, după terminarea acestei vieți, acolo.

Încă mai avem timp să creștem lumina și bunătatea din noi. Manifestați iubire. La rău nu se răspunde cu rău. La rău se răspunde cu iubire și pace. Despre iubirea nocondiționată este scris și în cartea Ecuația vieții. Calea spre fericire.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu

 

 

RECOMANDARE
- Advertisment -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE