marți, decembrie 6, 2022
spot_img
AcasăINFO ACTUALITATESă fim mai buni! Uniți pentru pace, pentru sănătate, pentru bunătate!

Să fim mai buni! Uniți pentru pace, pentru sănătate, pentru bunătate!

Să fim mai buni! Uniți pentru pace, pentru sănătate, pentru bunătate! Acesta este mesajul Poliției de Frontieră, pe care îl redă și INFO ANUNȚ în cele ce urmează.
Poliția de Frontieră se adresează către toți călătorii!
Stimați participanți la traficul transfrontalier, vă îndemnăm la umanitate față de situațiile când persoanele necesită o urgență medicală. Anunțați-ne și permiteți acestor persoane să înainteze rapid din ambuteiajele create spre punctele de trecere a frontierei de stat. Aici sunt pregătiți lucrătorii medicali să ofere ajutorul necesar. Viața lor poate depinde de dvs.!
Doar astăzi (03.03.2022 n.r.), în punctul de trecere a frontierei Palanca-Maiaki-Udobnoe au fost înregistrate șase solicitări în urgențe medicale. A fost nevoie de intervenția medicilor Poliției de Frontieră în cazul unui copil de doi ani, care prezenta stare febrilă, precum și în alte cinci situații de ajutor pentru persoanele în etate.
Realitatea existentă îngreunează deplasarea ambulanțelor printre mașinile care fac coadă la intrarea în Republica Moldova, iar acest fapt poate să condiționeze înrăutățirea sănătății pacientului.
Persoanele care necesită ajutorul medical au prioritate la trecerea frontierei de stat!
Fiți alături de noi și ajutați-ne în astfel de situații!
Să fim mai buni! Uniți pentru pace, pentru sănătate, pentru bunătate!
Text și foto: Secția relații publice
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI R. Moldova
RECOMANDARE
- Advertisment -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE