Sărbătoarea Florilor – FloralIS, la Iași

Date:

Share post:

Sărbătoarea Florilor – FloralIS revine, la Iași, în perioada 20 – 22 mai 2022, în zona pietonală a bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt.

Spectacolul de culoare și vitalitate, ajuns la cea de a treia ediție, este organizat de Primăria Municipiului Iași și va reuni floriști producători și comercianți, designeri, arhitecți și peisagiști, după cum se arată într-un anunț informativ, emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Cei interesați vor putea achiziționa flori si aranjamente florale, plante exotice, plante ornamentale, semințe și bulbi de flori, arbori, pomi fructiferi etc.

Pentru detalii suplimentare și înscrieri cei interesaţi se pot adresa Biroului de Evenimente Publice, la telefon 0232.267.691, prin WhatsApp la numărul 0783.105.184 sau prin e-mail la adresa: evenimente.iasi@primaria-iasi.ro.

Text și foto: Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Iași

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.