Sărbătoarea Florilor – FloralIS, la Iași

Date:

Share post:

Sărbătoarea Florilor – FloralIS revine, la Iași, în perioada 20 – 22 mai 2022, în zona pietonală a bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt.

Spectacolul de culoare și vitalitate, ajuns la cea de a treia ediție, este organizat de Primăria Municipiului Iași și va reuni floriști producători și comercianți, designeri, arhitecți și peisagiști, după cum se arată într-un anunț informativ, emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Cei interesați vor putea achiziționa flori si aranjamente florale, plante exotice, plante ornamentale, semințe și bulbi de flori, arbori, pomi fructiferi etc.

Pentru detalii suplimentare și înscrieri cei interesaţi se pot adresa Biroului de Evenimente Publice, la telefon 0232.267.691, prin WhatsApp la numărul 0783.105.184 sau prin e-mail la adresa: evenimente.iasi@primaria-iasi.ro.

Text și foto: Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Iași

spot_img

Articole asemănătoare

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.

Cine se extinde în Spania, unde lansează al patrulea activ imobiliar, în valoare de 3,5 mil. dolari. Foto

MetaWealth, cea mai importantă platformă de investiții imobiliare fracționate, se extinde în Spania și lansează al patrulea asset din portofoliu.

Surprizele minunate de la Festivalul SFR

Vorbim în cele ce urmează despre minunatele surprize ale Festivalului SFR. Organizatorii festivalului Serile Filmului Românesc anunță lansarea celui de-al treilea număr al ziarului CineGazeta SFR.