Schimb de informații și vizite la două aeroporturi din România. FOTO

Date:

Share post:

Schimb de informații și vizite la două aeroporturi din România. Mai multe amănunte în cele ce urmează, la Infoanunț.

Zilele trecute, angajații Poliției de Frontieră, împreună cu reprezentanții Î.S. Aeroportul Internațional Chișinău și Serviciului Vamal, au efectuat o vizită de familiarizare la Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni și Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca, România.
Participanții au avut ocazia să își îmbunătățească expertiza și abilitățile în domeniul securității aeroportuare, explorând bunele practici, strategiile, instrumentele și procedurile de securitate aplicate în cele două aeroporturi românești.

De asemenea, au analizat standardele de securitate ale aviației din România, procedurile de gestionare a crizelor în aeroporturi, precum și organizarea fluxurilor de securitate. S-a subliniat importanța comunicării interinstituționale și a cooperării dintre autoritățile de frontieră române și cele de aplicare a legii pentru menținerea unor standarde înalte de securitate.
Vizita a inclus prezentări în terminalele de sosire și plecare, punctele de control al pasagerilor și terminalelor de marfă. Participanții au evaluat fluxurile de securitate și aplicarea măsurilor și protocoalelor discutate în timpul sesiunilor.
Această vizită de studiu a fost organizată cu sprijinul Guvernului Statelor Unite ale Americii și Poloniei, în cadrul proiectului OSCE „Sprijin pentru agențiile de aplicare a legii din Moldova în răspunsul la provocările de securitate din regiune”, finanțat de Franța, Germania, Polonia, Regatul Unit și Statele Unite.
Text și foto: PR
Secția relații publice
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI Republica Moldova
Foto deschidere: arhiva

 

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.